Pintér Tibor leleplezi a házasságtörő magyar celebférfiakat

Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor az utóbbi időben folyamatosan címlapokon szerepel botrányos kijelentéseivel és tiszavirág életű kapcsolataival. Ezúttal azonban túl messzire ment...

A lovas színház művésze a közelmúltban elmondta, tinilányokkal szexel, akiket úgy választ ki a nézőtérről, mintha egy castingon lenne. Természetesen ez felháborított a közvéleményt, sokan támadtak a színészre, aki úgy védte meg magát, hogy bemártotta celebtársait.

Pintér Tibor így védte meg magát Forrás: Pintér Tibor Facebook oldala

"Bátran kijelentem, hogy

több hírességet is ismerek, aki házasságban teszi ugyanezt,

amit én szabad emberként. Nekik üzenem, hogy az én verzióm szerintem tisztességesebb. A középkorban bevett szokás volt, de az arab országokban ma is az, hogy egy férfinak húsz évvel fiatalabb párja, felesége van. Amúgy nem én hajtok tinikre, hanem ők kezdenek ki velem. Nem mintha ezzel problémám lenne, sajnos a legtöbbször nincs időm rájuk. Amúgy számomra praktikus választásnak tűnnek, mert ők még nem akarnak megállapodni, és mivel nekem már két családom is van, szívesebben randizom olyanokkal, akik nem akarnak megajándékozni egy harmadikkal is"- magyarázta Pintér a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.