fehérnemű Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi úgy tűnik nagyon büszke tökéletes testére, hiszen minden helyzetben szívesen megmutatja magát. Ezúttal a konyhában tette ezt.

Az egykori playmate szereti magát mutogatni, ez már biztos. Ezúttal ebédjét fotózta be, amit barátnőjének készített hálából, amiért segített neki a gardróbja rendezésében. De vajon miért kellett egy testszínű fehérneműben tennie mindezt? Vajon a barátnő is végignézte, ahogy Sylvi szinte meztelen ügyködik a konyhában? Talán annyira jól ment az a bizonyos gardrób vásár, hogy mindenét eladta és csak ez az egy kis bugyika maradt? Számunkra érthetetlen mindez, de a férfiak fantáziája biztosan most is beindult.

A kommentelők között is akadt olyan, aki nem tudta hová tenni a sztár pőre kinézetét és azt tanácsolta neki, hogy legközelebb öltözzön fel.

Gáspár Bea őszinte vallomása - videó!http://www.life.hu/sztarok/20170830-gaspar-bea-oszinten-vallott.htmlGarami Gábor PotyaUtas című műsorának vendége volt Gáspár Bea, aki meglepő őszinteséggel mesélt életéről.TV + SztárokOrigoAshton Kutcher és Mila Kunis nagyobbik gyereke a 8. kerületben járt óvodábahttp://www.life.hu/sztarok/20170830-ashton-kutcher-es-mila-kunis-lanya-a-8-kerultben-jart-oviba.htmlAshton Kutcher és Mila Kunis hosszabb időt töltöttek hazánkban, és úgy járkáltak a főváros utcáin, mintha hétköznapi emberek lennének. Még kislányukat is egy 8. kerületi oviba iratták be... TV + Sztárok--Gyászol az X-Factor sztárja, Alexandra Burkehttp://www.life.hu/sztarok/20170830-gyaszol-az-x-factor-sztarja.htmlA brit X-Factor győztese fájó szavakkal búcsúzott édesanyjától, aki 53 éves korában távozott az élők sorából... TV + SztárokOrigoSosem látott Dirty dancing felvételek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170829-sosem-latott-video-a-dirty-dancing-forgatasarol.htmlAzoknak, akik szeretik az eredeti Dirty Dancinget egy igazi csemegét hoztunk így kedd estére: sosem látott felvételek kerültek elő a film próbáiról. Így simul össze a két világsztár. TV + Sztárok--Dukai Regina 200 szál vörös rózsát kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170824-dukai-regina-200-voros-rozsaval-pozolt.htmlEgy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is. TV + SztárokBradley Cooper Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20170824-bradley-cooper-is-hazankba-latogat.htmlÚjabb világsztár érkezik hazánka és itt fog lakni 4 hónapon keresztül, Hölgyeim figyelem! Írtó jóképű az illető! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.