Jonathan Rhys Meyers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész felesége nem túl boldog. Nem elég, hogy második gyermekükkel elvetélt, most újra küzdhetnek férje alkoholproblémáival. Ennek ellenére saját bánatával nem foglalkozva teljesen férje mellé áll, és ahelyett, hogy kiborulna, nyilvános fórumokon támogatja.

A gyönyörű színésznő Mara Lane lehet, hogy elhamarkodott lépést tett, amikor hozzáment Jonathan Rhys Mayershez, akiről már régóta lehetett tudni, hogy alkoholproblémákkal küzd. A színészpár első közös gyermeke Wolf tavaly decemberben született. A híres pár akkor még csak jegyben járt, idén viszont titokban összeházasodtak. Mara Lane úgy látszik szereti nyilvánosan dokumentálni életét, mert egy közösségi oldalon osztotta meg a hírt, miszerint elvetélt. Ezzel magyarázza férje visszaesését az alkoholizmusba. Állítólag a Tudorok sztárja mindennél jobban szeretett volna még egy gyermeket, és teljesen sokkolták őt a történtek. Mindenesetre Mara Lane bizakodó: „Ilyen az élet. Az élet csodaszép."

Jonathan Rhys Meyers újra alkoholista Forrás: Northfoto

Megmutatta új szerelmét a magyar szépségkirálynő, Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20170911-karpati-rebeka-uj-szerelme-volgyi-daniel.htmlJúliusban zárta le két éves kapcsolatát Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, de nem volt sokáig egyedül.TV + Sztárok--Őszintén vallott az érzelmeiről Gáspár Győző http://www.life.hu/sztarok/20170911-ezt-erzi-legbelul-gaspar-gyozo.htmlGyőzike ezúttal a közösségi oldalán mesélt az érzelmeiről. Bizonyára Bea is meglepődött a hosszú vallomáson. TV + Sztárok--Mara Wilson, a Matilda a kiskorú boszorkány főszereplője édesanyja haláláról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-mara-wilson-edesanyja-halalarol-vallott.htmlMara Wilson óriási népszerűségre tett szert a Matilda, a kiskorú boszorkányban játszott szerepével, de a magánélete nem volt olyan csillogó: kiderült, hogy a forgatások alatt elveszítette az édesanyját. TV + SztárokAFPJennifer Lopez feneke csúcsokat döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-kihivoan-mutogatta-feneket-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopez feneke mindig felkavarja a kedélyeket. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja.TV + Sztárok--Papp Szabi: "Eladtam a lelkem az ördögnek"http://www.life.hu/sztarok/20170911-papp-szabi-supernem-interju-sztarban-sztar.htmlA Supernem zenésze, Papp Szabi lett a Sztárban sztár egyik új zsűritagja. Az énekes a műsorban szerzett élményeiről, tapasztalatairól mesélt, valamint elmondta, mi a vélemnye arról, ha férfiak ni szerepeket formálnak meg.TV + Sztárok--Lecserélték Németh Kristófot a Játékszín darabjaiban?http://www.life.hu/sztarok/20170911-lecsereltek-nemeth-kristofot-a-jatekszin-darabjaiban.htmlNémeth Kristófot nagy csalódás érte saját színházában, azaz a Játékszínben. Ugyan a vezetőségből távozott, de náhány darabban még játszott volna a színész. Úgy tűnik azonban, hogy nem fog! TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.