Lebukott Kendall Jenner és Blake Griffin: Fotó!

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kendall Jenner Blake Griffin randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves szépség nem tudta titokban tartani a randevúját, pedig nagyon igyekezett. 

A szexi bombázó és a sármos kosárlabdázó moziba és vacsorázni mentek nemrég édes kettesben, ami már minden kétséget kizáróan

egy hivatalos randevúnak nevezhető.

Kim Kardashian szépséges húga pedig mindent elkövetett annak érdekében, hogy ne lehessen felismerni.

Hatalmas kötött pulóvert húzott magára annak reményében, hogy az majd segíti őt a rejtőzködésben. Sőt, a táskájával is igyekezett kitakarni az arcát, de a lesifotósok gyorsabbak voltak. Több kép is készült a sztárról.

Íme a fotó, amit a romantikus New York-i estén lőttek a sztárról Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Mape

Persze a szemfülesek olyan felvételt is készítettek, amelyen nem csak a modell, hanem a sportoló is tökéletesen látható. Az említett képet itt tudod megtekinteni.

Ilyen szexinek még sosem láttuk Kendall Jennert

A 21 éves divatmodell nem szégyellős, ha a testéről van szó. Ez nem is meglepő, hiszen ilyen alakkal nincs is miért szégyellnie. Nemrég meg is mutatta a hegyesedő bimbóit, és a végtelen lábait is, melyekért külön külön is rajonganak a követői: Fotók!

Végtelenül boldog Debreczeni Zita Giannival - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-gianni-es-debreczeni-zita-romantikus-kepeket-oszt-meg.htmlMunka, vagy nyaralás, mindegy. Zita és Gianni minél több időt próbál együtt tölteni. Bár nem nyomják tele a közösségi médiát fotóikkal, képeiken látszik, hogy mindketten sugárzóan boldogok. TV + SztárokOrigoElképesztően szexi Gáspár Evelin: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-dobbenetesen-jol-nez-ki-gaspar-evelin.htmlGáspár Győző nagyon büszke a szép és okos lányára. Erről a közösségi oldalán is mesélt, sőt, fotót is posztolt Evelinről. TV + Sztárok--Király Viktor telefonját ellopta két gyönyörű nő!http://www.life.hu/sztarok/20170913-kiraly-viktor-telefonjat-ket-gyonyoru-no-lopta-el.htmlKirály Viktor a Sztárban sztár kulisszái mögött beszélgetett legemlékezetesebb nyári élményről kiderült, hogy kirabolta őt két gyönyörű nő! TV + SztárokOrigoIttas vezetésen kapták Nagy Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott tagjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170913-ittas-vezetesen-kaptak-nagy-laszlot-a-magyar-kezist.htmlEgyre több sztárt kapnak ittas vezetésen, ezúttal a magyar kézilabda-válogatott sztárját, Nagy Lászlót fülelték le a rendőrök! TV + Sztárok--Lady Gaga visszavonulót fújt http://www.life.hu/sztarok/20170913-visszavonul-lady-gaga.htmlNem meglepő, hogy Lady Gaga most egy kis pihenésre vágyik, az utóbbi időben ugyanis rengeteg dologgal foglalkozott egyszerre. TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni Diana hercegnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170913-megcsunyult-diana-hercegnovel-emlekeznek-a-tragikus-balesetre.htmlChasterfield városában lelkes önkéntesek állítottak emlékhelyet a tragikus autóbalesetben elhunyt hercegnőnek. A képek magukért beszélnek... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.