Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott tagját

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker -
ittas vezetés Nagy László kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több sztárt kapnak ittas vezetésen, ezúttal a magyar kézilabda-válogatott sztárját, Nagy Lászlót fülelték le a rendőrök!

A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosát, Nagy Lászlót kapták nemrég ittas vezetésen a rendőrök. A sportoló az Istenhegy úton hajtott éppen kocsijával, amikor a hatóság emberei megállították, és igazoltatták. Természetesen a szondáztatás sem maradt el, ekkor derült ki, hogy bizony a Veszprém játékosa fogyasztott alkoholt, mielőtt autóba ült!

Nagy Lászlót ittas vezetésen kapták Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Szerencsére csak csekély mértékben találtak a sportoló vérében alkoholt, ezért megúszta egy pénzbüntetéssel - írja a Ripost. Ő már a sokadik sztár, aki ilyen hibát vétett: nemrég az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlót kapcsolták le a rendőrök, de Gesztesi Károlynak is volt hasonló ügye, ahogy Curtisnek is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.