Cooky és Debóra között 27 év van: nem foglalkoznak a korkülönbséggel

Forrás: Music FM -
Cooky szerelem korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cooky nem sűrűn beszél a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett. Új szerelmével tökéletes boldogságban élnek a 27 év korkülönbség ellenére, de köztük is szóba került ez a több mint két évtized: előfordulhat, hogy Debórának kell majd gondoskodni Cookyról.

Cooky és új szerelme hatalmas boldogságban élnek már egy éve, és egyáltalán nem érdekli őket mások véleménye. Már a Balaton Soundon is együtt buliztak, és nemsokára a TV2 Drágám, add az életed című műsorában is láthatjuk őket. A rádiós általában szereti megtartani magának a szerelmi életét, de ezúttal kivételt tett, és mesélt a kapcsolatukról.

Cookyt nem érdekli a korkülönbség Forrás: Music FM

"Igazi szerelmespár vagyunk. Egy éve jöttünk össze, de a rózsaszín köd még nem szállt el, odavagyunk egymásért, és igyekszünk kiélvezni az együtt töltött időt" - mondta Cokky, aki hozzátette, tudja, hogy a nagy korkülönbség sokakat zavar, de őket ez nem érdekli.

Mi azonban nem foglalkozunk velük, hanem éljük a magunk boldog életét"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.