Aleska szakított focista párjával: a Tinderen keresi új szerelmét

Tinder szakítás Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska tavaly áprilisban boldogan számolt be bimbódzó szerelméről egy focistával, de most újra egyedülálló. Emese most ismét társkereső oldalon próbálkozik, és nem kalandot keres. 

Aleska Diamondra tavaly áprilisban talált rá a szerelem, egy focistával jött össze, akinek kilétét titkolta ugyan, de a kapcsolatukról boldogan nyilatkozott. Hamar össze is költöztek, nagyon gyorsan haladt a kapcsolatuk és úgy tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van köztük, de kiderült, hogy most újra egyedülálló Emese, ráadásul már regisztrált is egy társkereső oldalra.

Aleska újra egyedülálló Forrás: Aleska / Facebook

Nagyon elfoglaltak vagyunk mind a ketten, sokat dolgozunk, ez az oka a szétválásnak.

BlikknekNem költözött vissza Ádám, ami egyrészről jó, mert este, amikor hulla fáradtan hazaesem, akkor tudok pihenni. Másfelől viszont így sokkal nehezebb megoldani a találkozókat, sokkal kevesebb időt töltünk együtt, de lehet, hogy pont erre van most szükségünk"

Demcsák Zsuzsa magánéleti gondok miatt volt furcsa az ATV reggeli adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-demcsak-zsuzsa-ezert-volt-furcsa-az-atv-reggeli-adasaban.htmlZavartan és furcsán viselkedett Demcsák Zsuzsa az ATV reggeli adásában, érdekes kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak és többször is megbotlott a nyelve. A műsorvezető eddig hallgatott, de most magyarázatot adott viselkedésére. TV + SztárokOrigoVeszélyes állapotba került Balázs Klárihttp://www.life.hu/sztarok/20170919-balazs-klari-eleteert-aggodtak.htmlHihetetlen jól néz Balázs Klári, aki egy év alatt 12 kilótól szabadult meg. Az énekesnő havonta egy kilótól szabadult meg, de a rosszul kezelt diéta majdnem az életébe került. TV + SztárokOrigoIsmét szakított VV Lóri és VV Dinahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-szakitott-vv-lori-es-vv-dina.htmlA ValóVilágban szeretett egymásba VV Lóri és VV Dina, de való világban nem bírta a kapcsolatuk. Egyszer már szakítottak, de akkor adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Most újra a szétválás mellett döntöttek. TV + SztárokOrigoMága Zoltán photoshopolt képét utánozza mindenki - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170919-maga-zoltan-photoshoppolt-kepet-utanozza-mindenki.htmlKi tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el... TV + SztárokOrigoRisztov Éva elmondta véleményét a luxusautókról, amiket Schobert Norbi nagyon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20170919-risztov-eva-elmondta-a-velemenyet-schobert-norbi-luxusautoirol.htmlBochkor Gábor vendége volt többek között Risztov Éva és Schobert Norbi, a sportolónő pedig nem rejtette véka alá véleményét a luxusautókról, amiket Norbi nagyon szeret. Világosan megmondta, hogy neki nem lenne rá szüksége, mivel neki nincs mit meghosszabbítani. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy pszichológus Rékasi Károly megsértődésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ez-egy-pszichologus-velemenye-rekasi-karoly-megsertodeserol.htmlRékasi Károly beszélgetésére nem voltak sokan kíváncsiak a Színházak Éjszakáján, és ezt nem tűrte a színész. Megsértődve távozott, egy pszichológus pedig elmondta, miért is viselkedhetett így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.