Mága Zoltán photoshopolt képét utánozza mindenki - Fotók!

Photoshop mém Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki tudja miért Mága Zoltán úgy döntött, közzé tesz egy közös fotót magáról és Barbra Streisandről. Persze messziről olrdított, hogy a kép nem igazi, amit szóvá is tettek a művésznek, de már nem lehetett mit tenni: egyre több sztár oldalán tűnik fel hasonló közös fotó. Mága Zoltán egy lavinát indított el...

Ki ne szeretne egy közös fotót Barbra Streisanddal? Persze, hogy a legtöbb ember szívesen elbüszkélkedne egy ilyen élménnyel, ahogy tette ezt Mága Zoltán is, csakhogy ő sosem találkozott a művésznővel. A közös fotó csupán a photoshopnak köszönhetően jött létre, amit persze észre is vettek a művész követői, és nem is hagytak szó nélkül. Ennek hatására Mága Zoltán megváltoztatta a posztja szövegét, és egyértelműsítette, hogy valóban nem találkozott az énekesnővel, de már nem volt megállás.

Hazánk egyre több híressége tett közzé ugyanis fotót a művésznővel, úgy tűnik ugyanis, hogy Barbra Streisand nagyon szereti a magyarokat... Természetesen a sztárjaink csak Mága Zoltánt utánozták, valószínűleg a hegedűművész nem is sejtette, hogy mit fog elindítani ezzel a photoshoppolt képpel, de nem gondolhatta komolyan, hogy nem derül ki a turpissága!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.