Kiderült: Allison Mack egy szex-szekta oszlopos tagja

Forrás: AFP/2010 Getty Images/Bryan Bedder -
szekta színésznő szex Allison Mack felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő információk kerültek napvilágra a 35 éves sorozatsztárról, Allison Mackről. Sötét dolgokkal foglalkozik a híres színésznő. 

Bizonyára sokan ismerik a Keith Raniere által alapított NXIVM nevű önsegítő csoportot, amelynek számlálhatatlanul sok tagja van már. Ám több forrásból is azt rebesgetik, hogy a csoporton belül igen sötét ügyek zajlanak. Állítják, hogy Allison Mack is tagja annak a csoporton belüli szex-szektának, amely döbbenetes dolgok művelésére veszi rá a nőket. A DOS névre keresztelt szektában hierarchikus mester-szolga rendszer működik, melynek csúcsán Raniere áll, és közvetlenül utána pedig Allison következik. Frank Parlato, az NXIVM korábbi szóvívője elárulta, hogy Mack bizony aktívan részt vesz ennek a beteg szektának az üzemeltetésében.

Döbbenetes dolgokat állítanak a Smallville bájos mosolyú sztárjáról Forrás: AFP/2010 Getty Images/Bryan Bedder

A DOS tagok húsba égetett szimbólumokat viselnek, amelyek Raniere és Mack neveinek kezdőbetűit is tartalmazzák.

Így néznek ki a húsba égetett szimbólumok Forrás: Frank Parlato/ Frank Report

A hírek szerint Frank Parlato blogjában részletesen beszámol a szekta működéséről, amelyben Mack a világ problémáira látja a megoldást: "a nők és a jó erejével küzdeni az ördög ellen" - írja a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.