Rubint Réka: soha nem motivált, kinek mennyi vagyona van

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
Rubint Réka házassági szerződés Schobert Norbert Appra magyar!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka és Schobert Norbi 16 éve házasodtak össze, azóta is boldogan élnek, de azt csak kevesen tudják, hogy a boldogító igen kimondása előtt a pár házassági szerződést kötött. A fitneszmodell most erről beszélt a TV2 esti műsorában.

Rubint Réka Liptai Claudia új műsorában, az Appra magyar!-ban vendégeskedett, ahol témaként szóba került a házassági szerződés. A fitneszmodell elárulta, nekik is volt annak idején, de számára teljesen természetes volt, hogy aláírja azt.

„Már nem létezik, Norbi mondhatni kettétépte 6 évvel ezelőtt, amikor volt a szívműtétje. 16 évvel ezelőtt íródott, amikor összeházasodtunk. Egy nagyon szép házban lakott Szentendrén. Én nem is tudtam, hogy van olyan, hogy házassági szerződés... Ő kérte, hogy írjam alá, és mondtam neki, hogy természetesen. Igazából mindent aláírtam vakon, annyira szerelmes voltam. Bennem meg sem fordult, hogy ne írjam alá. Neki volt egy kis élete, amiért ő dolgozott meg. Engem tényleg nem érdekelt. Ha most mennék hozzá, akkor is aláírnám. Engem soha nem az motivált, hogy valakinek milyen és menni vagyona van." – magyarázta Rubint Réka a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.