Cseke Katinka elmondta, hogy miért ment tönkre a házassága

válás Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Micsoda nők! című műsorban Várkonyi Andi éppen arról kérdezte vendégeit, szerintük belefér-e egy kapcsolatba, ha az egyik fél egy másik nemű barátjával megy el vacsorázni. A téma kapcsán Cseke Katinka elárulta, annak idején a házassága éppen attól romlott meg, hogy egy kollégájával elment vacsorázni.

"Az én házasságom ott bicsaklott meg. Egy kollégámmal elmentem vacsorázni" - kezdte a történetet Cseke Katinka. Mire a műsorvezető és a többi vendék arról érdeklődött, hogy tényleg csak vacsoráról volt-e szó, mire Katinka az egész sztorit elmesélte.


"Ültünk egy nagy étteremben ketten és beszélgettünk, és felhívott a férjem. És mondom neki, hogy itt vagyok ebben és ebben az étteremben, ezzel és ezzel az emberrel, próba után eljöttünk vacsorázni. És amit én otthon kaptam! A mi házasságunk ott megbicsaklott és röhögni fogtok, én halálosan beleszerettem abba az emberbe, akivel eddig úgy próbáltam egy hónapig, hogy annyi volt, hogy 'helló, szia'. (...) Soha nem volt köztünk semmi az égadta világon. Bár lett volna... De ott, akkor én azt elmondtam a férjemnek, és elmondtam, hogy beleszerettem, elmondtam, hogy semmi nem történt, és utána ő elindult az életébe"
- mesélte a színésznő.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.