Édesapját gyászolja Hozsó, a Kozmix együttes tagja

halál Kozmix Hozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó tragédia történt néhány hete a Kozmix együttes billentyűsével, Hozsóval: elvesztette édesapját.

Hozsó, azaz Horváth Zsolt a Borsnak elárulta, édesapja 74 éves korában hunyt el.

"Egy családtag elvesztésére nem lehet felkészülni, de édesapám betegsége gyors lefolyású volt. Hasfájásra, étvágytalanságra panaszkodott, mégsem akart orvoshoz menni. Két hét után megelégeltem, és elvittem a kórházba, ahol hamar kiderült, hogy vérrákja van. Pár hét alatt elvitte..." - mesélte a zenész a lapnak. Hozzátette, édesanyja sincs túl jó egészségi állapotban, immár öt éve kórházban van, magatehetetlen és ápolásra szorul.

Érthető, hogy nem könnyű feldolgozni ezeket a szörnyű eseményeket, ezért a zenész most a munkába menekül. Nem sokkal a temetés után az együttessel Amerikába utaztak turnézni, így legalább a zenélés elterelte egy ideig a figyelmét.

Brad Pitt ráeszmélt, hogy hiba volt elhagynia Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20171129-brad-pitt-raeszmelt-hogy-hiba-volt-elhagynia-jennifer-anistont.htmlAzok a rajongók, akik mindig is abban bíztak, hogy egyszer újra egymásra talál Brad Pitt és Jennifer Aniston, most újra reménykedhetnek egy kicsit: állítólag a színész rájött, mekkora hibát követett el akkor, amikor Angelina Jolie mellett döntött. TV + Sztárok--Pirner Alma a szakításról: újra kellett értékelnem az életemethttp://www.life.hu/sztarok/20171129-pirner-alma-a-szakitasrol-ujra-kellett-ertekelnem-az-eletemet.htmlPirner Alma 4 éve él együtt párjával tökéletes boldogságban, ám nem volt ez mindig így: szakítása előző férjével nagyon megviselte. TV + Sztárok--Mellbimbótapasszal jelent meg a vörös szőnyegen Stella Maxwellhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-mellbimbotapaszban-jelent-meg-a-voros-szonyegen-stella-maxwell-modell.htmlEgy New York-i divatbemutató vörös szőnyegén jelent meg a napokban Stella Maxwell modell, nem is akárhogyan: egy teljesen átlátszó csipkeruhában.TV + Sztárok--Elképesztő: egy Instagram-fotó buktatta le a csalárd férjethttp://www.life.hu/news/20171129-egy-instagram-foto-buktatta-le-a-csalard-ferjet.htmlKidobta pasiját egy orosz nő, miután az Instagramon véletlenül felfedezte, hogy megcsalja őt. News--Wossala Rozina fenekét dicsérte ÉNB Alexa - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-wossala-rozina-feneket-dicserte-enb-alexa-video.htmlÉrdekes mondatok hangoztak el a Celeb vagyok, ments ki innen! legutóbbi részében: ÉNB Alexa megdicsérte Wossala Rozina fenekét. TV + Sztárok--Kisfia felügyeleti jogáért harcol Jennifer Hudsonhttp://www.life.hu/sztarok/20171129-kisfia-david-felugyeleti-jogaert-harcol-jennifer-hudson.htmlCsúnyán ért véget Jennifer Hudson és David Ortunga kapcsolata, mindkét fél harcol kisfiuk felügyeletéért. Most úgy tűnik, David egyelőre az édesapánál marad, legalábbis addig, míg az énekesnő Londonban dolgozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.