Tóth Andrea Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tenya bevetette férfiasságát és persze duzzadó karizmait: így emelgette az ölében Tóth Andit.

A mai adásban szem- ás fültanúi lehettünk annak, hogyan vetette be férfiasságát a nők bálványa, a dzsungel Adonisa, Pintér Tenya.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Tóth Andi Fotó: Polyák Attila - Origo

Tóth Andi már indulás előtt felkeltette a lovas színész fantáziáját, és nem is várt sokat a hódítással. Úgy tűnik, a fiatal lánynak sem esik nehezére fogadni a bókokat, ugyanis szívesen huppant Tenya ölébe, aki megkérte őt, legyen az ölsúlya, miközben formás karjait edzni. Talán ez egy szép szerelem kezdő akkdorja volt? Kíváncsian várjuk a folytatást.

Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Pintér Tibor Fotó: Polyák Attila - Origo

Ezt üzente Rubint Rékának Dukai Regina http://www.life.hu/sztarok/20171201-dukai-regina-uzenetet-hagyott-rubint-rekanak.htmlDöbbenetes üzenetet küldött Dukai Regina Rubint Rékának. Nem csoda, hogy a fitneszmami elbüszkélkedett vele. TV + SztárokOrigoBabafotózással foglalkozik Palácsik Lilla http://www.life.hu/sztarok/20171201-palacsik-lilla-babafotozassal-foglalkozik.htmlKiderült, mivel foglalkozik Vajna Timi csinos húga, Palácsik Lilla. TV + SztárokOrigoMegmutatta új kedvesét Nagy Réka: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171201-o-az-a-ferfi-aki-elrabolta-nagy-reka-szivet.htmlA fiatal széspég megosztotta a követőivel a boldogságát: ő az a férfi, aki elrabolta a szívét. TV + SztárokOrigoIsten éltesse Woody Allent http://www.life.hu/kult/20171201-ma-lett-82-eves-a-vilaghiru-rendezo-woody-allen.htmlWoody Allen ma ünnepli 82. születésnapját. A különleges alkalomból összegyűjtöttük a legjobb nőkről és kapcsolatokról szóló idézeteit. Kult--Agyrázkódást szenvedett Xantus Barbara http://www.life.hu/drlife/20171201-agyrazkodast-kapott-xantus-barbara.htmlEgy színpadi baleset miatt ütötte meg a fejét Xantus Barbara, és mint később kiderült: agyrázkódást szenvedett. Dr. LifeOrigo3 dolog, amit érdemes tudni az orális szexről (18+)http://www.life.hu/intim/20171130-fontos-tudnivalok-az-oralis-szexrol.htmlAz orális szex ma már nem számít tabutémának, mégis sok olyan alapvető dolog van, amivel az emberek nincsenek tisztában. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.