Maldív-szigetek Vasvári Vivien terhes Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hónapos terhesen, merész bikiniben mutatta meg alakját luxus Vivien, aki épp nyaralását tölti a mesés Maldív-szigeteken.

Egy hónapja derült ki, hogy újra babát vár a Feleségek luxuskivitelben reality sztárja, Vasvári Vivien. A sztáranyuka jelenleg a Maldív-szigeteken pihen, napok óta onnan tölt fel Instagramjára ámulatba ejtő fotókat. Ezúttal egy merész szabású, csillogó bikiniben pózol, ha nem tudnánk, észre sem vennénk rajta, hogy 5 hónapos terhes.

A luxusfeleség korábban elárulta, csakis luxuskörülmények között hajlandó szülni, olyan helyen, ahol van jakuzzi, házimozirendszer, sőt masszázskád is.

Holiday...☀️

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Köllő Babett elsírta magát a dzsungelben - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-kollo-babett-elsirta-magat-a-dzsungelben-video.htmlÉrzelmes oldaláról mutatkozott be Köllő Babett a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi adásában. TV + Sztárok--Nehéz időszak vár Baby Gabirahttp://www.life.hu/drlife/20171201-nehez-idoszak-var-baby-gabira-karacsonykor.htmlBaby Gabinál még az ikerterhessége alatt alakult ki diabétesz, és még ma is kemény diétán van. Nem lesz így könnyű helyzetben karácsonykor... Dr. Life--"Nem szégyellem bevallani" Erre tanítja Schobert Norbi a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20171201-nem-szegyellem-bevallani-erre-tanitja-schobert-norbi-a-gyerekeit.htmlGyermeknevelési szokásairól mesélt Schobert Norbi. A fitneszguru elárulta, mikor kaphatnak pénzt a gyermekei, hogyan bünteti meg őket, ha a szükséges és mit gondol a gazdagságról. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA börtönben akarta feleségül venni 50 évvel fiatalabb barátnőjét Charles Mansonhttp://www.life.hu/news/20171201-a-bortonben-akarta-felesegul-venni-baratnojet-charles-manson.htmlUtolsó éveit több mint 50 évvel fiatalabb szerelmével töltötte Charles Manson, aki november végén hunyt el a börtönben. News--Olvadoznak a rajongók Cristiano Ronaldo cuki kislányától - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-olvadoznak-a-rajongok-cristiano-ronaldo-cuki-kislanyatol-foto.htmlEgyhónapos kislányával pózol friss fotóján Cristiano Ronaldo, a büszke sztárapukának az apróság a negyedik gyermeke. TV + Sztárok--Koncz Zsuzsa őszintén vallott hányattatott gyermekkorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171201-koncz-zsuzsa-enekesno-oszinten-vallott-hanyattatott-gyermekkorarol.htmlHányattatott gyermekkoráról vallott, Koncz Zsuzsa. Az énekesnő elárulta, igen nehéz körülmények között nőtt fel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.