Gólyahír: kisbabát vár Vasvári Vivien, a luxusfeleség

Forrás: instagram.com/vasvarivivien -
kisbaba Vasvári Vivien Viasat3 terhes Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIASAT3 csatornán futó Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien kisbabát vár. Vivi párja, Fecsó a hír hallatán elsírta magát.

"Már egy ideje gondolkodtunk Fecsóval a babaprojekten, de az esküvő miatt nem tudtuk, hogy mikorra időzítsük, előtte próbálkozzunk-e, vagy utána. Úgy voltunk vele, hogy vágjunk bele, ha pedig nem jön össze elsőre, akkor az esküvő után újra próbálkozunk. Mi lepődtünk meg a legjobban, hogy elsőre sikerül" - nyilatkozta a Blikknek Vivi, aki a forgatások alatt vette észre, hogy álllapotos. A Szigeten vettek fel jeleneteket, amikor a szőke luxusfeleség nagyon rosszul lett. A terhességi teszt azonban akkor még nem mutatta ki, hogy kisbabát vár.

Vasvári Vivien és kislánya, Ariana Forrás: instagram.com/vasvarivivien

"Amikor forgattuk a Feleségek luxuskivitelbent, lett először gyanús a dolog. Az egyik epizód a Szigeten játszódott, ahol nagyon rosszul lettem, vettem is egy tesztet, de az negatív lett, ezért azt hittem, csak téves riasztás. Végül nem jött meg a menzeszem, és vettem még egy tesztet, az már pozitív volt. Elképesztő volt az egész, csak telefonon értem el Fecsót, aki nagyon érzelmes, el is sírta magát, annyira boldog volt a hírtől" - mesélte Vivien. A boldog szülők már egy hete azt is tudják, hogy a baba kisfiú lesz. Vivi sejtette ezt, mert elmondása szerint egészen más most a terhessége, mint lányánál, Arianánál volt.

Alec Baldwin felesége, Hilaria negyedik gyermekével várandóshttp://www.life.hu/csalad/20171104-alec-baldwin-felesege-hilaria-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlAz 59 éves színész csinos felesége az Instagramon jelentette be a nagyszerű hírt. CsaládOrigoA #MeToo jelentősége, avagy a jelenlegi szexuális zaklatás botrányok hozadéka (18+)http://www.life.hu/csalad/20171105--metoo-jelentosege-avagy-mi-lesz-a-szexualis-zaklatasokkal.htmlAz elmúlt néhány hétben elárasztották a médiát a szexuális zaklatás témakörét átrágó cikkek, személyes történetek, áldozatok és (feltételezhető) elkövetők, no meg persze a #MeToo posztok. De miként hat ez ránk? Miként hat ez a társadalmunkra? Változik majd bármi is ettől, vagy csupán a felszínen söprögetünk, miközben már egy takarítószolgálat is kevés lenne? Ezekre keressük a választ. Család--Így gömbölyödik Kylie Jenner pocakja http://www.life.hu/csalad/20171106-megmutatta-gombolyodo-hasat-kylie-jenner.htmlKyle Jenner terhessége már egy ideje nem kérdés, ám mostmár igen látványos is. CsaládOrigoDurva összeesküvés-elmélet: Katalin hercegnő nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20171104-durva-osszeeskuves-elmelet-katalin-hercegno-nem-is-terhes.htmlSzeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek. CsaládOrigoDurva összeesküvés-elmélet: Katalin hercegnő nem is terheshttp://www.life.hu/csalad/20171104-durva-osszeeskuves-elmelet-katalin-hercegno-nem-is-terhes.htmlSzeptember eleje óta hivatalos: Katalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermeküket várják. A kismama egyik fotója miatt azonban az alattvalók erősen kételkedni kezdtek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.