Már a lakásában meggyilkolhatták VV Fannit

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá.

Úgy tudni, a rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították be a férfit. Az állítólagos tettes éjszaka ment Fannihoz, aztán hajnalban az ölében vitte ki az élettelen testet, majd rakta be a közelben parkoló autójába. Valószínűsíthető, hogy már a lakásában meggyilkolhatta Fannit – írja a hírpress.hu.

A rendőrök a térfigyelő és autópályát övező kamerák felvételei segítségével végig követni tudták a férfi útvonalát, egészen Dunaújvárosig. A lap szerint a rendőrség, pajszert, kést és fegyvert is talált a gyanúsított autójában, ezért feltételezhető hogy előre készült a kegyetlen gyilkosságra - olvasható a hírportálon.

A lány holttestét egyelőre nem találják.

Forrás: Facebook/ VV Fanni

Elgázolták a Neoton família egykori dobosát, Bardóczi Gyuláthttp://www.life.hu/news/20171205-elgazoltak-a-neoton-familia-egykori-dobosat-bardoczi-gyulat.htmlBardóczi Gyulának szerencsére nincsen komolyabb baja, bokatöréssel megúszta a balesetet.NewsOrigoRóka Adrienne, Kabát Péter menyasszonya féltékeny a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosairahttp://www.life.hu/sztarok/20171205--roka-adrienne-kabat-peter-menyasszonya-feltekeny-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-jatekosaira.htmlKabát Peti kihúzta a gyufát menyasszonyánál, Róka Adrienne-nél. A nő egyre idegesebben konstatálja, hogy vőlegénye több nőnek is csapja a szelet a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában, ő pedig már azon gondolkodik, hogy lefújja az esküvőt. TV + SztárokOrigoZuhanyzás közben leste meg Kabát Peti Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171202-zuhanyzas-kozben-leste-meg-kabat-peti-toth-andi.htmlPintér Tibor után Kabát Peti is szemet vetett Tóth Andira a dzsungelben. TV + SztárokOrigoVV Attila állítja: egy főszerkesztő nő zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171205-vv-attila-allitja-egy-foszerkeszto-no-zaklatta.htmlBaukó Éva után VV Attila, a ValóVilág5 nyertese a Facebookra tette ki (a reggel már nem elérhető) posztját, miszerint őt is zaklatták. Állítja, azért nem kapott szerepet további tévéműsorokban, mert elutasította a főszerkesztőnő szexuális ajánlatát. TV + SztárokRTLKLUBKözúti balesetek történtek, fák dőltek ki Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171202-kozuti-balesetek-tortentek-fak-doltek-ki-nograd-megyeben-idojaras.htmlAz intenzív havazás miatt kilenc balesethez riasztották a tűzoltókat Nógrád megyében csütörtökön. Az időjárás a vasúti közlekedést is nehezítette, főleg a megye déli és nyugati részén - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--Fogorvoshoz vitték Wossala Rosinát, a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjéthttp://www.life.hu/drlife/20171205-fogorvoshoz-vittek-wossala-rosinat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet.htmlElhagyhatta a dzsugelt Wossala Rozina. A Celeb vagyok, ments ki innen szereplőjének azonnal orvosra volt szüksége. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.