Celeb vagyok, ments ki innen! Pintér Tibor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője rámozdult játékostársára, a 19 éves Tóth Andira. A lány szülei nincsenek elragadtatva. 

"Az édesapjával és a nagymamájával együtt bízom benne, hogy Andika elhárítja a közeledést. Neki különben sem az ilyen kigyúrt, idős pasik jönnek be. Először megijedtünk én és a férjem is, de úgy látom, Adni ezt tudja kezelni majd" – fogalmazott Andi édesanyja a Blikknek.

Forrás: RTL Klub

Tóth Andi családja aggódik Pintér Tibor közeledése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-toth-andi-csaladja-aggodik-pinter-tibor-kozeledese-miatt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlAhogy írtunk róla, Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplője rámozdult játékostársára, a 19 éves Tóth Andira. A lány szülei nincsenek elragadtatva. TV + SztárokOrigoMár a lakásában meggyilkolhatták VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171205-mar-a-lakasaban-meggyilkolhattak-vv-fanni.htmlLapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá. TV + Sztárok--VV Attila állítja: egy főszerkesztő nő zaklattahttp://www.life.hu/sztarok/20171205-vv-attila-allitja-egy-foszerkeszto-no-zaklatta.htmlBaukó Éva után VV Attila, a ValóVilág5 nyertese a Facebookra tette ki (a reggel már nem elérhető) posztját, miszerint őt is zaklatták. Állítja, azért nem kapott szerepet további tévéműsorokban, mert elutasította a főszerkesztőnő szexuális ajánlatát. TV + SztárokRTLKLUBEső, havas eső, hó várhatóhttp://www.life.hu/news/20171205-eso-havas-eso-ho-varhato-kedd-szerda.htmlFolytatódik a hamisítatlan decemberi időjárás. News--Puskás Peti nem szeret ajándékozni, az csak sallang számára a karácsonybanhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-puskas-peti-nem-szeret-ajandekozni-az-csak-sallang-szamara-a-karacsonyban.htmlPuskás Peti a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjeként Afrikában tölti az adventi időszakot, tehát úgy véli, igazoltan nem készül a karácsonyra. Az ünnepet nagyon szereti, de a ajándékozni nem, ezért mindig az utolsó percben vásárol. Üzenet--Ezt tanácsolja Jáksó László a karácsonyi készülődéshezhttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-ezt-tanacsolja-jakso-laszlo-a-karacsonyi-keszulodeshez-szervezni-kell.htmlJáksó László a Life.hu-nak arról beszélt, régebben az utolsó percben készült a karácsonyra, de ma már másképp csinálja ÜzenetRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.