Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életének

gyilkosság VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel VV Fanni eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a lány  meggyilkolásával gyanúsítanak. A hatóságok előszor csak gyanakodtak arra, hogy erőszakos bűncselekmény történt, aztán egyre több bizonyíték látott napvilágot, amelyek között kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele.  A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, és úgy tudni a lány nemrég szakított feltételezett gyilkosával. 

A Borsinformátora úgy tudja, szerelmi gyilkosság vethetett véget VV Fanni életének, ugyanis a lány – fél éves kapcsolat után – a közelmúltban szakított a gyilkossággal gyanúsított férfival. A dunaújvárosi B. Lászlót vérbeli aranyifjúként ismerik, menő üzletember képét sugározza, márkás luxuskocsikat hajt, ám a nagyszüleivel él. A lap informátora szerint a látszat nem illett B. László valóságos anyagi helyzetéhez, és ennek köze lehetett Fanni meggyilkolásához.

A férfi szerelmes volt a csinos lányba, akivel a halála előtt már fél éve együtt volt. Nem titok, hogy Fanni meglehetősen költséges életmódot folytatott, amelyet a férfi egyre nehezebben tudott finanszírozni, mind gyakrabban szorult kölcsönökre. A pár kapcsolatát jellemzi az is, hogy miközben László rajongott a lányért, ő a fél év alatt be sem mutatta a szüleinek. A férfi ebbe képtelen volt beletörődni. Ismerőseik szerint ez lehetett brutális tettének indítéka.

A Bors felkereste B. László nagyszüleit dunaújvárosi otthonukban, de nem akartak nyilatkozni, sőt rendőrséggel fenyegetőztek. A gyanúsított régóta nem élt a szüleivel, édesapja külföldön dolgozik, és csak szerdán tudta meg, hogy fia börtönbe került, s gyilkossággal gyanúsítják.

Vége Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának.http://www.life.hu/sztarok/20171205-vege-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-hazassaganak-egy-ev-utan.htmlA szakítás tényét mindketten megerősítették. TV + SztárokOrigoMár a lakásában meggyilkolhatták VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171205-mar-a-lakasaban-meggyilkolhattak-vv-fanni.htmlLapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá. TV + Sztárok--A Dunába dobhatták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-dunaba-dobhattak-vv-fanni-holttestet.htmlA TV2 Tények információ szerint a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét. TV + Sztárok--Nem csak Follinus Annát zaklathatta Lőkös Margit és Kárpáti Kamil: újabb áldozatok jelentkeztekhttp://www.life.hu/news/20171205-nem-csak-follinus-annat-zaklathatta-lokos-margit-es-karpati-kamil-ujabb-aldozatok-jelentkeztek.htmlFollinus Anna Gérecz Attila- és Junior Prima-díjas költő néhány nappal ezelőtt úgy döntött, nem hallgat tovább. Elmondta, négy éven át zaklatta őt egy kiadót vezető házaspár, akik nevét nem árulta el. Hogy kikről van szó, persze nem volt nehéz kikövetkeztetni, a szóban forgó Kárpáti Kamil és Lőkös Margit kiadójuk honlapján nyilatkozatban cáfol. Azóta azonban többen csatlakozta Annához, állítják, az idős költő és felesége hozzájuk is közeledett. News--Elgázolták a Neoton família egykori dobosát, Bardóczi Gyuláthttp://www.life.hu/news/20171205-elgazoltak-a-neoton-familia-egykori-dobosat-bardoczi-gyulat.htmlBardóczi Gyulának szerencsére nincsen komolyabb baja, bokatöréssel megúszta a balesetet.NewsOrigoSchell Judit próbával készül a karácsonyrahttp://www.life.hu/karacsony/uzenet/20171202-schell-judit-probaval-keszul-a-karacsonyra-alomutazo.htmlSchell Judit a Life.hu-nak elmondta, idén leginkább munkával-próbafolyamattal telik a karácsonyi időszak számára. Hozzátette, azért is mindent meg tesz, hogy az elfoglaltságai ellenére meghitten töltse az ünnepet. ÜzenetFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.