A legnagyobb sztárbotrányok 2017-ben: Demcsák Zsuzsától Nótár Maryig

botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki emlékszik majd vissza szívesen 2017-re, néhány sztár életében ez az év a poklok poklát jelentette. Van, akinek akár a karrierjébe is kerülhet az a hiba, amit elkövetett, van, akinek a családja szakadt szét, és van, aki a törvénnyel került összetűzésbe: ők biztosan inkább felejtenék mindazt, amin eddig keresztülmentek.

Nótár Mary

Nótár Mary Forrás: Instagram Nótár Mary

Az énekesnő botránya nem idén kezdődött, de az biztos, hogy idén irányult rá a legtöbb figyelem. Menedzsere és közte ugyanis nagyon elmérgesedett a viszony, olyannyira, hogy jogi útra terelték a dolgot. Mindketten szeretnék bizonyítani az igazukat. Nótár Mary azt, hogy menedzsere megkárosította őt, és meg is rángatta, a menedzsere pedig azt, hogy Nótár Mary nem volt terhes, ellenben leszbikus. Arra azonban, hogy mi az igazság, idén már nem fog fény derülni.


Tallós Rita

Tallós Rita Forrás: TV2

A színésznő egy rossz felhívás miatt került kereszttűzbe, ő volt a Magyar Rákellenes Liga egyik reklámjának főszereplője, amely nagy botrányt keltett. Azt sugallta ugyanis, hogy a beteg emberek a hibásak, és az egészségtelen életmódjuk miatt kerültek ilyen helyzetbe... A reklám mindenkit felháborított, Tallós Ritát pedig rengeteg támadás érte. A film egyébként nemcsak megalázta a rákos betegeket, és nemcsak az emberek jóérzését sértette, de szakmai szemmel is találtak benne kifogást. „Azt gondolom erről a filmről, ha valaki magának szerel otthon villanyt, az ne csodálkozzon, ha megrázza az áram. Reklámnak ezt nem nevezném" – mondta el véleményét a kisfilmről egy szakember.


Hujber Ferenc

Hujber Ferenc Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mindenki ismeri Hujber Ferenc Mokkás kirohanását, de az igazán botrányos dolgok a színész életében idén nem a tévék képernyője előtt történt, hanem az otthonukban. A színész és feleségének kapcsolata idén véget is ért, de éppen itt volt már az ideje, hiszen náluk az elmúlt időszakban balhé balhét követett. Volt szó bántalmazásról, óriási veszekedésekről, rendőrségi ügyről: nemcsak drog, de kényszerítés bűntettének gyanújával is indult nyomozás. Ezeket az ügyeket azonban már maguk mögött hagyták, és mindketten új életet kezdtek: Hujber Feri Kanadában, Cynthia pedig egy másik férfi oldalán.


Győzike

Gáspár Győző Forrás: Instagram/gaspargyozo

A celeb összetűzésbe került a törvénnyel a vádak szerint a NAV-osok ezért megszállták a házát, rabosították és lefoglalták az értékeit. Győzikének mindenét elvitték a hatóság emberei, végül már tandíjra sem maradt pénze. Az egykori showman azonban nem adta fel, mert úgy érezte, igaza van, és ez részben be is bizonyosodott: a Kúria leállította az ellene indított közigazgatási eljárást, és újat rendelt el.


Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Alighogy elkezdődött Demcsák Zsuzsa ATV-s pályafutása, már véget is ért. A tévés a csatorna reggeli műsorában ugyanis szürreális interjút készített Szanyi Tiborral. Hogy miért sikerült ilyen furcsára, arról eltérőek a vélemények: a műsorvezető magánéleti gondokkal és kimerültséggel magyarázta a dolgot, míg a közvélemény és a nevük elhallgatását kérő kollégák inkább az italozásban látják a probléma okát... A kérdéses beszélgetés után Demcsák Zsuzsa nem került képernyőre az ATV-n, és ott már nem is fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.