Világsztárokkal bulizott Zahorán Bertold és 28 évvel idősebb milliárdos szerelme

Zahorán Bertold modell szerelem milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világsztárokkal múlatja az időt a fiatal magyar modell, Zahorán Bertold, aki egy ideje a dúsgazdag 49 éves Vendi Denggel jár.

A Karib-tengeren lévő Saint-Barthélemy-n piheni ki az év fáradalmait a 21 éves magyar modell, Zahorán Bertold és a nála 28 évvel idősebb kedvese, a milliárdos Rupert Murdoch exfelesége, Vendi Deng. A pár első közös fotóját idén januárban tette ki az Instagramra, de már hónapokkal azelőtt gyakran látták őket együtt.

Úgy tűnik, számukra a korkülönbség egyáltalán nem akadály és szerelmük ma is tart. Ezt bizonyítják azok a lesifotók is, amelyek szintén a karibi szigeten készültek egy hajós partin. A bulin, amelyen egyébként jelent volt többek között Sir Paul McCartney is, a pár nagyon jól érezte magát, intim beszélgetést folytattak, közel hajoltak egymáshoz és sokat nevettek.

A DailyMail felkereste Mezőberényben a modell édesanyját, aki elmesélte, hogy Bertold gyermekként is jófiú volt.

Mindig jól viselkedett és soha nem került bajba. Fiatal kora óta ügyelt a kinézetére és szeretett edzeni. Nagyon szép fiú, de minden édesanya ezt mondja gyermekéről. Ő azonban sokáig nem volt tisztában szépségével. Soha nem gondoltam, hogy modell lesz belőle. Az emberek, akik látják a magazinokban, gyakran megdicsérik. Természetesen nagyon büszke vagyok rá."

新年快樂 @wendimurdoch ❤ Happy New Year! Boldog új évet!

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által megosztott bejegyzés,

Best Trip @orlebarbrown

Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.