Agyrákban elhunyt Paul Young felesége

Forrás: ddp images/AFP/Sebastian Willnow -
halál feleség Paul Young Stacey Young agyrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két évig harcolt Paul Young felesége az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet. A szórakoztatóipar egésze kifejezte együttérzését az énekes felé.

Paul Young Twitteren jelentette be, hogy szeretett felesége, Stacey Young távozott az élők sorából. Két évig harcolt az agydaganat ellen, de feladta a küzdelmet.

Paul Young elvesztette feleségét Forrás: ddp images/AFP/Sebastian Willnow

„Stacey sajnos ma elhunyt, miután két éven át harcolt a rák ellen. Békésen, az otthonában távozott családja, barátai és négy gyermeke körében" –írta Paul. A szomorú hír az egész szórakoztatóipart megrendítette, rengetegen kifejezték együttérzésüket az énekes felé.


Patsy Palmer színésznő is kifejezte sajnálatát. „Őszinte részvétem. Nagyon szerettem Staceyt, ő egy gyönyörű angyal volt kívül-belül" –írta. Ricky Wilde szövegíró is elbúcsúzott az énekes feleségétől: „Túl korán ment el. Hiányozni fogsz, kedves hölgy" – írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.