Az M4 sport hokimeccsen megsérült operatőréről

Forrás: m4sport.hu -
hokimeccs sérülés operatőr M4 Sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az M4 Sport operatőre a MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék meccsén sérült meg: két játékos a plexinek csapódott, ami ripityára tört. 

A MAC Budapest–DVTK Jegesmedvék Tüskecsarnokban megrendezett meccsén két játékos, Tóth Gergővel és Tóth Richárd a palánknak csapódtak, az ütés erejét nem bírta el a szerkezet. A plexi ripityára tört és az M4 Sport operatőrének a fejére szakadt. A férfi arcát megvágták a szilánkok, nagyon erősen vérzett, a helyszínen lévő egészségügyi személyzet azonnal ellátta.

Forrás: m4sport.hu

Tóth Gergő elárulta, ő még nem látott ilyet. "

A sarokban találkoztunk az ellenfelemmel, és nekiestünk a palánknak, a biztonsági üveg pedig darabjaira hullott.

Blikknek

az operatőr üzent is mindenkinek, aki aggódott érte:

jól van, az ijedtségen és a horzsolásokon kívül nincs baja. Hasonló nyilatkozatot adott ki az operatőr állapotáról az MTVA. "A kórházi vizsgálat után Ricardót visszavitték a helyszínre. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta, csak felső hámsérülések keletkeztek az arcán és a homlokán. Felrepedt a szája, és ez okozta az erős vérzést. A CT nem mutatott sérülést, agyrázkódása sem volt. Később operatőrkollégája vitte haza" - írták.

Esküvőre készül R. Kárpáti Péter, hamarosan érkezhet a baba ishttp://www.life.hu/sztarok/20180131-eskuvore-keszul-r-karpati-peter-hamarosan-erkezhet-a-baba-is.htmlTovábbra is titkolózik új kedvese kilétéről R. Kárpáti Péter, ugyanakkor azt elárulta, hamarosan gyermeket szeretnének. TV + Sztárok--Weisz Fanni a nyáron férjhez megy: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-weisz-fanni-a-nyaron-ferjhez-megy.htmlWeisz Fanni már öt éve együttvan párjával, és már az eljegyzés is megtörtént: a modell most azt árulta el, hogy mikorra tervezik az esküvőt. TV + Sztárok--Csalfaság miatt nem kap több szerepet Tuba Büyüküstün és Hazal Filiz Kücükkösehttp://www.life.hu/sztarok/20180131-hutlenseg-miatt-nem-kap-tobb-szerepet-tuba-buyukustun-es-hazal-filiz-kucukkose.htmlHűtlenségük miatt nem osztanak több szerepet a két ismert török színésznőre, Hazal Filiz Kücükkösére és Tuba Büyüküstünre. TV + SztárokOrigoNicole Kidman a kamerák előtt evett élő bogarakat: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nicole-kidman-a-kamerak-elott-evett-elo-bogarakat.htmlNicole Kidman bebizonyította, hogy a csillogó sztárok is képesek gusztustalan dolgokra! A színésznő kamerák előtt falatozott az élő bogarakból. TV + Sztárok--Nincs jól Lilu: lebetegedett és a kedve sem jóhttp://www.life.hu/sztarok/20180131-nincs-jol-lilu-lebetegedett-es-a-kedve-sem-jo.htmlRossz kedve van és még meg is betegedett a Keresem a családom forgatásán Lilu. A műsorvezető ezúttal Zürichből jelentkezett be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.