Rubint Réka meglepetésvendéggel és Larával készül a Story Gálára

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Rubint Réka Story Gála Rubint Lara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékáéknál is megkezdődött már a visszaszámlálás az idei Story Ötcsillag- és Értékdíj Átadó Gálára, amelyet február 10-én tartanak. A fitneszlady ezúttal is a férje, Norbi oldalán érkezik, és a tavalyihoz hasonlóan idén szintén magával hozza a nagylányát, Larát, illetve az unokahúgát, Rellát, valamint még egy "meglepetésvendéget".

Rubint Réka tavaly elsőként hozta el a kamaszból lassan igazi hölggyé cseperedő lányát, Larát és mint azt megtudtuk tőle: idén is ő lesz az egyik kísérője.

„Soha nem voltunk egy hetekkel a bál előtt készülődő család. A báli szettjeinket is hipp-hopp kiválasztjuk, hiszen ahogy mindig, úgy most is Benes Anita ruhában fogunk érkezni. Anita varrta 16 éve is az első esküvői ruhámat, így ő már nagyon jól ismeri az ízlésemet. A Story Gála előtt is bekészít nekünk 4-5 ruhát, amiből általában az elsőt, amit felpróbálok, ki is választom. Lara és Rella ízlése nagyjából hasonló, így igazán könnyű dolga van Anitának, idén a két lány lesz egyformában, én pedig hozzájuk passzoló, de más színű ruhában" – mesélte a fitneszlady, és arról is beszélt, miért látogatnak el minden évre a gálára: "Itt találkozhatunk azokkal a régi ismerősökkel, akikkel évközben nincs alkalmunk, viszont valahol, valamikor dolgoztunk, forgattunk együtt. Jó érzés ilyenkor nosztalgiázni velük és ott folytatni a beszélgetést, ahol abbahagytuk" - magyarázta, és hozzátette, idén Norbika is elkíséri őket.

Story-gála 2017 Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.