Pintér Tibor Illyés Jenniferrel csókolózott: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
csók Zámbó Jimmy illyés jennifer Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor szerint a színpadon is fontos a kémia, így olyan énekesnőt talált a Jimmy musical egyik szerepére, akit szívesen csókolt. Fotók is készültek az eseményről.

Pintér Tibor nem csak a magánéletben, de a színpadon is szereti a gyönyörű nőket. Zámbó Jimmy életéről készített musicalt a Nemzeti Lovas Szníház igazgatója, amit társulatával együtt elő is adtak. írta meg a Ripost.

Pintér Tibor Fotó: Polyák Attila - Origo

A macho színész először Tóth Andit szerette volna a szerepre, ám a fiatal énekesnő nem állt kötélnek, a választása végül Illyés Jenniferre esett, akit a X-Faktor műsorában már láthattunk korábban, sőt szépségkirálynőként is megállta már a helyét a színpadon.

Illyés Jennifer Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Nem is csoda, hogy Tenya szívesen csókolta a fiatal lányt. A fotókon, amiket ITT nézhettek meg, látszik, hogy ez bizony nem egy szimpla színpadi puszi volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.