Pásztor Anna nem bírja elviselni a nőket: pincsikutyákhoz hasonlította őket

nők hiszti Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szókimondó énekesnő nem fél bírálni a nőtársait, szerinte ugyanis sokszor a hölgyek sokszor hisztiznek feleslegesen, amit ő nem bír elviselni: pincsikutyákhoz hasonlította őket.

Pásztor Anna belevaló és szókimondó, senkitől nem viseli el a hisztiket, éppen ezért nem is bírja annyira elviselni a nőtársait. Ha munkáról van szó, inkább dolgozik férfiakkal, mert szerinte a gyengébbik nem képviselői sokszor gondolják túl a dolgokat.

Pásztor Anna nem bírja a nőket Forrás:VIASAT3/Labancz Viktória

Konkrétan hülyét kapok a nők hisztijeitől, az álságosságról nem is beszélve.

Best Magazinnak

Bereczki Zoltán szerint ekkor érkezik meg életébe a komoly kapcsolathttp://www.life.hu/sztarok/20180302-bereczki-zoltan-ugy-erzi-hamarosan-eljon-eletebe-a-komoly-kapcsolat.htmlBereczki Zoltán úgy érzi, eddig minden átmeneti volt az életében, de most, hogy hamarosan elkészül a lakása úgy érzi, jöhet a változás. Eljön hamarosan a komoly kapcsolat ideje is, de csak azután, hogy mindent sikerült elrendeznie. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között? Erről kérdezték az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20180302-mi-van-toth-gabi-es-krausz-gabor-kozott-errol-kerdeztek-az-enekenot.htmlÚgy tűnik, Tóth Gabi leszámolt a szingliséggel. A jelek szerint egymásra találtak Krausz Gáborral, a Séfek séfe egyik zsűritagjával. Erről kérdezték most az énekesnőt. TV + Sztárok--Hódi Pamela túl van egy fájdalmas szakításon: Berki után már volt egy kapcsolatahttp://www.life.hu/sztarok/20180302-hodi-pamela-tul-van-egy-fajdalmas-szakitason-berki-utan-mar-volt-egy-kapcsolata.htmlKereste a boldogságot Berki Krisztián után Hódi Pamela, de sajnos hiába hitte azt, hogy megtalálta, még nem érkezett el az ideje. Decemberben volt egy kapcsolata, aminek fájdalmas szakítás lett a vége: erről vallott az egyedülálló anyuka. TV + SztárokOrigoHátkutatást tartott a NAV Bea asszony édesapjánálhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-hatkutatast-tartott-a-nav-bea-asszony-edesapjanal-gaspar-gyozo-aposanal.htmlKöltségvetési csalással gyanúsítják Győzike apósát: a NAV házkutatást tartott a férfinál. TV + Sztárok--Tolvai Reni teljesen felismerhetetlen fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180302-tolvai-reni-fotojan-teljesen-felismerhetetlen.htmlTolvai Reni Amerikába utazása előtt egy fotóval búcsúzott a rajongóitól: saját magáról rakott ki képet, de olyan, mintha nem is ő lenne. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.