Vastag Csaba elmondta, miért hízott meg

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szépfiú Vastag Csaba hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba számára az X-Faktor hozta meg az ismertséget. Azóta rengeteg nő rajong érte, és nem csak a hangjáért. Pályája elején beskatulyázták, ő volt az ügyeletes szépfiú.

Vastag Csaba arról mesélt, milyen érzés volt, hogy szépfúként tekintettek rá, miután szerepelt az X-Faktorban. Volt idő, amikor mindent megtett azért, hogy ne skatulyázzák be - írta a 24.hu a Star magazin nyomán.

Vastag Csaba küzdött a szépfiú szerep ellen Fotó: Polyák Attila - Origo

"Annak idején, amikor indultam, elég nehezen viseltem, hogy én voltam az ügyeletes szépfiú, hiszen ahelyett, hogy a hangommal lettek volna elfoglalva, mindig azt figyelték, miben vagyok, hogy áll a hajam, mikor ejtek el egy félmosolyt. Pedig attól, hogy felveszek egy normális ruhát, és igyekszem megadni a közönségnek a tiszteletet azzal, hogy nem lyukas cipőben állok eléjük, szerintem még nem vagyok ficsúr! Bár inkább viselem ezt a jelzőt, mint azt, hogy igénytelen. Nagyon nehezen másztam ki ebből a skatulyából. Tudatosan dolgoztam a különböző bélyegek ellen. (...) Volt, amikor direkt meghíztam, és kilencvenöt kilós voltam, aztán egy évig szinte semmit nem ettem, és hatvanra fogytam. De ma már rájöttem: hiába úszom az árral szemben, úgyis elsodor, ha akar" - mondta a magazinnak az énekes.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.