L.L. Junior kapcsolatáról nyilatkozott: Körtvélyessy Kingával most nagyon szeretik egymást

Forrás: Facebook/Mokka -
Körtvélyessy Kinga kapcsolat L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior tiszta vizet öntött a pohárba menyasszonyával kapcsolatban: elárult, hogy milyen most a viszonyuk.

L.L. Junior és Körtvélyessy Zsolt lánya, Kinga már túlvannak az eljegyzésenés pár szakításon is. A zenész a Mokkában öntött tiszta vizet a pohárba, elárulta, hogyan állnak is most szerelmével. Szerencsére sikerült kompromisszumokat kötniük, és igyekeznek megtalálni az arany középutat.

L.L. Junior elárulta, hogyan is állnak most szerelmével Forrás: Facebook/Mokka

„Volt intenzív része igen, szakítottunk, meg a Facebookon töröljük egymást oda-vissza, meg vannak ilyen hülyeségeink, abnormális dolgaink. Ez egy nagyon intenzív szerelem" – mondta Junior, aki mindenkit megnyugtatott, jól vannak. „Abszolút. Az eljegyezés megvolt, eljegyezve vagyunk és ez nagyon klassz dolog, csak van az az intenzív szerelem, amikor néha mennyország, néha pokol. Most próbálunk a normális úton, tehát az arany középúton járni. És a kompromisszumok, és a rumlik megbeszélése, és a megbocsájtás, és a belátás, és a felelősség felismerése. Szóval próbálunk kompromisszumokat kötni. Érdekes, de én vagyok a lágyabb, azt veszem észre" – árulta el Junior.

Tolvai Reni anyukájával szelfizett a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-tolvai-reni-anyukajaval-szelfizett-a-tengerparton-bikini.htmlTolvai Reni megmutatta édesanyját, aki Amerikába is elkísérte őt. A tengerparton szelfiztek. TV + Sztárok--Elképesztően sokat fogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180306-elkepesztoen-sokat-fogyott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAlaposan lefogyott Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi. Friss fotóján elképesztően karcsúnak tűnik. TV + SztárokOrigoHódi Pamela reagált Puzsér Róbert kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180306-hodi-pamela-reagalt-puzser-robert-kirohanasara-nati-berki-krisztian.htmlReagált Hódi Pamela Puzsér Róbert azon kirohanására, miszerint a kis Natiból szülei egyfajta bazári látványosságot gyártanak. TV + Sztárok--Bedrogozva vezetett Curtis: súlyosbítottak büntetésénhttp://www.life.hu/sztarok/20180306-bedrogozva-vezetett-curtis-sulyosbitottak-buntetesen.htmlBedrogozva ütközött villanypóznának Curtis, büntetését súlyosbította másodfokon a bíróság: több mint 2 évre eltiltották a vezetéstől. TV + SztárokThinkstockGanxsta Zolee beszólt Szentpéteri Csillának: „Menjél vissza a kolostorba!"http://www.life.hu/sztarok/20180306-ganxsta-zolee-beszolt-szentpeteri-csillanak.htmlAz idei A Dal nagy vihart kavart a zenészek és művészek között: Szentpéteri Csilla durván beszólt a győztes együttesnek, Ganxsta Zolee meg Szentpéteri Csillának. TV + Sztárok--Amerikában él Tahi Tóth László féltestvére, nem tud eljönni a temetésrehttp://www.life.hu/sztarok/20180306-amerikaban-el-tahi-toth-laszlo-feltestvere-nem-tud-eljonni-a-temetesre.htmlKiderült, Tahi Tóth László édesapjának még az első szerelmétől született egy gyermeke. Tom jóban volt féltestvérével, de a temetésre nem tud hazautazni Amerikából. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.