Vámos Erikát milliókkal károsítoták meg: eltűnt a vállalkozó a pénzével

2018.03.14. 10:25

Vámos Erika fut a milliói után, és nincs egyedül: egy beázás következtében szinte mindene a tönkrement, a javítással megbízott vállalkozó pedig felszívódott az előleggel. Több károsulttal is felvette már a kapcsolatot a TV2 műsorvezetője, egy férfi előzetes letartóztatásba került.

A TV2 sztárja nagyon pórul járt. Nem elég, hogy egy beázás miatt fel kell újítania lakását, tönkrementek a bútorai, de még a javítással megbízott vállalkozó is eltűnt az előleggel, vagyis 3 és fél millió forinttal. Erika azóta mással dolgoztat, és várja, hogy visszakapja az ellopott pénzét.

Vámos Erikát becsapták"Forrás: Facebook/Erika Vámos "

„Sajnos hiába van ügyvéd által aláírt papírom arról, hogy a vállalkozó elismeri a káromat, és megígéri, hogy visszafizeti a pénzemet, egyelőre ez nem történik meg" – árulta el a Hot! Magazinnak Erika hozzátéve, hogy nem ő az egyetlen, akit becsapott ez a vállalkozó. Minden követ megmozgatott Vámos Erika, hogy a rendőrség figyelme a csalóra irányuljon, a férfi előzetes letartóztatásba került. "Nemcsak magamért, hanem azért a több száz károsultért is, akiktől a gyanúsítás szerint hozzám hasonlóan előleget vett fel kétszázezer és két-három millió forint közötti értékben ez az illető, de a munkát nem végezték el" – mondta a műsorvezető,akit párja, Máté mindenben segít. 

Vámos ErikakárosodásTV2