Vámos Erikát milliókkal károsítoták meg: eltűnt a vállalkozó a pénzével

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika TV2 károsodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika fut a milliói után, és nincs egyedül: egy beázás következtében szinte mindene a tönkrement, a javítással megbízott vállalkozó pedig felszívódott az előleggel. Több károsulttal is felvette már a kapcsolatot a TV2 műsorvezetője, egy férfi előzetes letartóztatásba került.

A TV2 sztárja nagyon pórul járt. Nem elég, hogy egy beázás miatt fel kell újítania lakását, tönkrementek a bútorai, de még a javítással megbízott vállalkozó is eltűnt az előleggel, vagyis 3 és fél millió forinttal. Erika azóta mással dolgoztat, és várja, hogy visszakapja az ellopott pénzét.

Vámos Erikát becsapták "Forrás: Facebook/Erika Vámos "

„Sajnos hiába van ügyvéd által aláírt papírom arról, hogy a vállalkozó elismeri a káromat, és megígéri, hogy visszafizeti a pénzemet, egyelőre ez nem történik meg" – árulta el a Hot! Magazinnak Erika hozzátéve, hogy nem ő az egyetlen, akit becsapott ez a vállalkozó. Minden követ megmozgatott Vámos Erika, hogy a rendőrség figyelme a csalóra irányuljon, a férfi előzetes letartóztatásba került. "Nemcsak magamért, hanem azért a több száz károsultért is, akiktől a gyanúsítás szerint hozzám hasonlóan előleget vett fel kétszázezer és két-három millió forint közötti értékben ez az illető, de a munkát nem végezték el" – mondta a műsorvezető,akit párja, Máté mindenben segít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.