Hóvihar: 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
áramszolgáltatás hóvihar Jász-Nagykun-Szolnok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendkívüli időjárás miatt mintegy 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte az áramszolgáltató E.ON sajtószóvivője vasárnap délelőtt az MTI-vel. A leginkább érintett település Tiszaföldvár, Mezőtúr, Karcag, Öcsöd, Túrkeve és Törökszentmiklós; összesen 15 ezer fogyasztási helyen van probléma. A meghibásodásokat jellemzően a vezetékekre rakódó jég súlyterhelése miatti vezetékszakadások, oszloptörések okozzák.

A javítást hátráltatja, hogy a felázott, sáros talajú helyszínek sok esetben csak lánctalpas járművel közelíthetők meg, és egy-egy vezetékszakaszon három-négy különböző ponton is sérült a villamos hálózat - mondta a sajtószóvivő.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Közlése szerint a szakemberek már dolgoznak a szolgáltatás helyreállításán és együttműködnek a katasztrófavédelem, illetve a tűzoltóság munkatársaival. Az E.ON a hétvégére megerősített ügyeletet rendelt el, szerelőik és szerződött partnereik az esti óráktól teljes létszámban dolgoznak az ónos esővel és erős széllel érkező hóvihar okozta üzemzavarok elhárításán. A viharos időjárás az E.ON szolgáltatási területén legnagyobb részben Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyéket érintette, ezért szerelőket csoportosított át ezekbe a régiókba - közölte. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személy- és vagyonbiztonság megóvása, valamint a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében folyamatos a rendőri jelenlét a teljesen vagy részlegesen áram nélkül maradt tizenkét településen.

Több százan rekedtek éjszaka az M3-ason a hóvihar miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180318-tobb-szazan-rekedtek-ejszaka-az-m3-ason-a-hovihar-miatt-idojaras.htmlTöbb százan rekedtek éjjel az M3-as autópálya pihenőhelyein. A rendőrök minden segítséget és információt megadtak a kényszerhelyzetben lévő autósoknak. A Időkép videókat is mutatott arról, hogy a hófúvás és a látótávolság miatt nem lehetett biztonságosan közlekedni és még most is piros riasztás van érvényben. TV + SztárokOrigoPintér Tibor a színpadi meztelenkedésről beszélt, barátnője, Frida elfogadjahttp://www.life.hu/sztarok/20180318-pinter-tibor-a-szinpadi-meztelenkedesrol-beszelt-baratnoje-frida-elfogadja.htmlPintér Tibor elmondása szerint magánéletére mindig is hatással volt a színészi szakmával járó meztelenkedés és intimitás. Most új kedvesének, a 20 éves Fridának is szembe kell néznie ezzel. TV + SztárokOrigoGáspár Laci: "Nagyon örülök, hogy harmadszor is benne lehetek az X-Faktorban mentorként!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-gaspar-laci-orul-hogy-harmadszor-is-az-x-faktor-mentora-lehet.htmlOrigoBrad Pitt kijelentette, egy évre lemond a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180316-brad-pitt-kijelentette-egy-evre-lemond-a-szexrol-eletmodvaltason-megy-keresztul.htmlÉletmódváltáson megy keresztül Brad Pitt. A színész megfogadta, egészségesen étkezik, nem fogyaszt alkoholt, és a hírek szerint egy évre lemond a szexről is. TV + Sztárok--Drogelvonóra ment az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-drogelvonora-ment-az-oltari-csajok-biancaja-akit-danics-dora-alakit.htmlA végéhez közeledik at RTL 2 Oltári csajok sorozata, és ha jól sejtjük a szereplők élete is jó irányt vesz. Hogy miként, még nem tudni, azt azonban igen, hogy a Danics Dóra által megformált Bianca drogelvonóra ment. TV + SztárokOrigoByeAlex: "Biztos, hogy nem nézném az X-Faktort, ha nem én lennék a mentor!"http://www.life.hu/sztarok/20180316-byealex-biztos-hogy-nem-neznem-az-x-faktort-ha-nem-en-lennek-a-mentor.htmlByeAlex immár harmadszor lesz az X-Faktor mentora. Elmondta, egyértelmű volt, hogy elvállalja a felkérést, és hozzátette, nem nézné a műsort, ha nem ő lenne az egyik mentor. Hogy miért? Azt is elárulta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.