Kasza Tibi mellé két új zsűritag érkezik A Nagy Duettbe

2018.03.23. 15:00

Új zsűritagokkal indítja a TV2 A Nagy Duett című műsor új évadát. Kasza Tibi mellé Nagy Adri és Pápai Joci érkezik majd, hogy bírálja a hírességek produkcióit.

"Azt gondolom, hogy nem árulok el titkot azzal, hogy nem én leszek a zsűri legszigorúbb tagja, inkább a humor oldaláról fogom megközelíteni a produkciókat" - mondta Nagy Adri, aki Kasza Tibi és Pápai Joci mellett látja majd el a TV2 A Nagy Duett című műsorának ítészi feladatait - közölte oldalán a TV2. A háromtagú zsűriben egyedül Kasza mozog majd rutinosan, aki televíziós karrierje első fontos állomásaként aposztrofálta a műsort.

Új zsűrivel jelentkezik A Nagy DuettForrás: TV2

"Mindegyik zsűri más és más volt, de mindenkivel nagyon jó volt együtt dolgozni. Adrival és Jocival jóban vagyunk a magánéletben is, így biztos vagyok benne, hogy ezúttal is családias, csipkelődős, vicces lesz a hangulat, és szórakoztató pillanatokban nem lesz hiány. Alig várom, hogy elkezdődjön a hatodik évad" - mesélt élményeiről Kasza Tibi.

Nagy Adrihoz hasonlóan Pápai Joci sem szeretné túl komolyan venni a zsűrizést. "A nagy pillanatokat és az erős érzelmeket persze szeretném mélyen megélni, de alapvetően buliként fogom fel a feladatot, aminek nagyon örülök. Szereplőként izgulós típus vagyok, de most nincs lámpalázam, ezúttal nem én leszek versenyhelyzetben és önmagamat adhatom" - mondta Pápai Joci.

Pápai JociNagy AdriKasza TibizsűriA Nagy Duettzsűritagzsűritagok