Az ágyból posztolt Tóth Gabi: kedvesét, Krausz Gábort és kutyájukat is lefotózta

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Krausz Gábor szerelem énekesnő Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Tóth Gabi és Krausz Gábor felvállalták kapcsolatukat, az énekesnő szívesen posztol közös fotókat. Most is így tett. 

A három G #gizigabigabi #azéletszép - írta Gabi a fotóhoz, amit szerelme is kommentált: #paparazzi.

A három G ‍ ❤️ #gizigabigabi #azéletszép ☀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Krausz Gábort egyébként a Séfek séfe című műsorból ismerheti az ország, és a minap arról beszélt, megérett már egy komoly kapcsolatra.

„Ami a lányokat illeti, mozgalmas éveket éltem. De kiéltem magam, elég is volt. Most 36 évesen már vágyom arra, hogy családom, igazi otthonom legyen. (...) Nem mondom, hogy már felnőtt férfi vagyok, csak talán érettebb lettem, máshogyan látom a dolgokat. Korábban nem akartam a csóróságomra, erre az életformára megnősülni, családot alapítani, most kezdem igazán anyagilag és egzisztenciálisan is összeszedni magam" - árulta el a Story Magazinnak.

Pirner Alma megmutatta izmos testét: mindent megtesz az alakjáérthttp://www.life.hu/sztarok/20180325-pirner-alma-rudtancosno-megmutatta-izmos-testet.htmlPirner Alma gyakran oszt meg a követőivel szexi fotókat. Simán meg is teheti: ugyanis a sportnak és a táncnak köszönhetően vadítóan néz ki. TV + Sztárok--Orosz Barbara gyászol, meghalt a nagypapájahttp://www.life.hu/sztarok/20180325-orosz-barbara-gyaszol-meghalt-a-nagypapaja.htmlA szép műsorvezetőnek meghalt a nagypapája. Barbi arról ír, hogy még el tudott búcsúzni tőle. TV + SztárokOrigoElhunyt Lys Assia, az Eurovíziós Dalfesztivál első győztesehttp://www.life.hu/sztarok/20180325-elhunyt-lys-assia-az-eurovizios-dalfesztival-elso-gyoztes.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál szervezői is megerősítették a hírt, amely szerint Lys Assia egy svájci kórházban elhunyt. TV + Sztárok--Nem sok minden takarja Köllő Babett melléthttp://www.life.hu/sztarok/20180324-nem-sok-minden-takarja-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben-mellet.htmlHa szeretted a Feleségek luxuskivitelben első évadát, akkor április 9-től ismét a képernyő előtt a helyed. A folytatást Köllő Babett is nagyon várja, posztot is tett közzé az Instagramján. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka bejelentette, hogy Shane Tusup marad az edzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180324-hosszu-katinka-bejelentette-hogy-shane-tusup-marad-az-edzo.htmlHosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.TV + Sztárok--Tóth Vera kiakadt a Drew és Jenna Kucher fotója melletti hozzászólásoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-toth-vera-kiakadt-a-drew-es-jenna-kucher-fotoja-melletti-hozzaszolasokto.htmlTóth Vera nem érti, miért olyan hihetetlen, ha egy kigyúrt férfi plus size nőbe szeret bele. Állítja, a fogyása előtt is izmos fiúi voltak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.