Tápai Szabina levelezési rendszerét is fel akarták törni a hackerek

Tápai Szabina kétségbeesés Kucsera Gábor Instagram hacker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina elárulta, nagyon megijedt, amikor az Instagram-oldala mellett a levelezési rendszerét is fel akarták törni, hiszen fontos szerződéseket tartalmaz email-fiókja.

Mint arról korábban már beszámoltunk, feltörték Tápai Szabina Instagram-oldalát és törölték a profilját. Kucsera Gábor kedvese most a TV2-ben mesélt arról, hogyan is jött rá arra, mi történt. Kiderült, az email-fiókjába is be akartak lépni a hackerek, de nem sikerült nekik.

Egy forgatáson voltam, amikor észrevettem, hogy nem tudok belépni a fiókomba. Majd kaptam egy email-t, hogy valaki fel akarja törni a levelezési rendszerem, ám abba szerencsére nem tudtak bejelentkezni. Azért az eléggé szíven ütött volna, ha az emailek és a szerződések más kezébe kerülnek." – mesélte a sportolónő, aki így 102 ezer követőt veszített el.

Tápai Szabinát persze felzaklatták a történtek, különösen azért, mert több olyan szerződése is van, amely alapján neki posztolnia kell a közösségi oldalára.

A férjem mondta, hogy most aztán milliókat bukunk, és összeomlunk, de azért ez nem történt meg" – mondta Szabina, majd hozzátette, a cégek nagyon megértőek voltak vele. Most új fiókot nyitott, amelyet pár nap alatt közel 20 ezren követtek be.

Kitálalt Jennifer Aniston közeli ismerőse: ez állhat a válás hátterébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-kitalalt-jennifer-aniston-kozeli-ismerose-ez-allhat-a-valas-hattereben.htmlEgyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 év után újra beszéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gundel-takacs-gabor-es-vitray-tamas-20-ev-utan-ujra-beszeltek.htmlGundel Takács Gábor és Vitray Tamás 20 évig voltak haragban egymással, azóta nem is beszéltek egymással, ám nemrég egy talkshow-ban együtt szerepeltek. TV + Sztárok--Patrick Duffy hosszú, ősz hajjal jelent meg egy showműsorban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-patrick-duffy-hosszu-osz-hajjal-jelent-meg-egy-showmusorban-foto.htmlMeglepő külsővel jelent meg egy televíziós showműsorban Patrick Duffy: hosszú, ősz hajat villantott. TV + Sztárok--Gáspár Győző szerződést szegett: élőben jelentkezett be egy műsor forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-gaspar-gyozo-szerzodest-szegett-eloben-jelentkezett-be-egy-musor-forgatasarol.htmlGáspár Győzi élőben jelentkezett be az Észbontók című műsor felvételéről, amit a csatorna feltehetően nem néz jó szemmel. Egyelőre ugyanis még nem kezdték el reklámozni az új évadot, idejekorán valószínűleg nem is akarták volna bemutatni, hogy kik fognak szerepelni, de Győzike ezzel nem törődött. TV + SztárokOrigoBejelentette eljegyzését Grace Kelly unokája: Charlotte Casiraghihttp://www.life.hu/sztarok/20180326-bejelentette-eljegyzeset-grace-kelly-unokaja-charlotte-casiraghi.htmlEljegyezték Grace Kelly unokáját, Charlotte Casiraghit. Az ifjú vőlegény nem más, mint Dimitri Rassam producer. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya, Paris Jackson és Cara Delevingne egy párt alkot: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180326-michael-jackson-lanya-paris-jackson-es-cara-delevingne-egy-part-alkot-video.htmlMichael Jackson lánya, Paris és Cara Delevingne kapcsolatáról már korábban is felröppentek hírek, most azonban biztosnak látszik, hogy valóban egy párt alkotnak. Egy randevújukról készült videóban ugyanis nemcsak táncolnak, hanem csókolóznak is egymással. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.