Pirner Alma szexi nyuszijelmezben kíván boldog ünnepeket: fotó

szexi jelmez nyuszi Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pirner Alma nyusziként is nagyon dögös: így kíván kellemes ünnepeket követőinek.

Pirner Alma arra buzdítja követőit, hogy húsvétkor is legyenek nagyon szexisek és csoki helyett egy kis erotikával kényeztessék párjukat. Alma szexi nyusziként tette mindezt, természetesen követői legnagyobb örömére.

Elindult a Lapdance online tanfolyamom Limitált Húsvéti kiadása! ❤️ Idén legyen szexi a Húsvéti Nyuszi! Itt a tavasz, rügyeznek a fák, és remélem Te is érzed magadban az affinitást, hogy kicsit bedobd magad a párodnak a téli punnyadás után.... Készültem neked valamivel Húsvétra! Nem, nem, nem tojásfestő tanfolyammal...:-)) Olyan dologgal, amit csak igazi ínyenceknek ajánlok, akik szeretnének átlagon felüliek lenni! Megnyitottam a Húsvéti Limitált Lapdance, ahogy a profik csinálják online tanfolyamomat, melyhez a csatlakozás elindult! Mostantól az otthonodban is találkozhatunk, személyesen leszek a segítségedre! Megtanulhatod a legforróbb előjátékot, amire csak vágyhat a férfi… Tudnod kell, hogy: Teljesen az alapoktól tanítom meg Neked, fokozatosan haladva, egymásra építkezve a mozdulatokat, összekötéseket, koreográfiába fűzve. Lépésről lépésre oktatóvideókon keresztül mutatom be Neked a mozdulatokat, elmagyarázom, hogyan kell helyesen kivitelezni, mire figyelj oda. Láthatod, mit tudsz a férfi előtt, mögött, illetve rajta táncolni... Hallhatod a részletes magyarázatot mire figyelj oda a kivitelezésénél, miben tudod előadni magad. Kötetlen tanulási lehetőség A videót annyiszor nézheted újra ahányszor csak szükséges, helytől és időtől függetlenül, saját tempódban haladhatsz, és a hozzáférésed örök, sosem jár majd le. ‼️FIGYELEM!!!!‼️ Szeretném, hogy tudd, a Limitált kiadású Húsvéti Lapdance, ahogy a profik csinálják tanfolyamomhoz csupán az elkövetkezendő 4 napban lesz lehetőséged csatlakozni. Ez a tanfolyam egyedülálló, és limitált húsvéti bónusz áradattal érhető most el, így remélem megérted, hogy ezt a lehetőséget sem éred el örökké! Kattints a BIO-ban található LINKRE ☝ , és nézd meg a teljes tréning anyagát, melytől garantáltan Te leszel a legszexibb Nyuszilány, a párod pedig...nos....a legszerencsésebb pasi! Felkészültél? :-) ☝

Alma Pirner (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.