Ismerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!

Yvonne Dederick Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben.

Yvonne Dederick

Yvonne igazi modern feleség: üzletasszony, cégtulajdonos, emellett pedig több cégben is vannak befektetései. Határozott személyiség, akinek legfontosabb a családja: amerikai ügyvéd férje és három gyermeke. Yvonne körül állandóan zajlik az élet; zongorázik, salsát tanul és az utóbbi egy évben a fitnesz is a mindennapjai részévé vált.

Polgár Tünde

Tünde 46 éves háziasszony, feleség és családanya, férje, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa. Hosszú ideig a családi galériában dolgozott, kiállításokat szervezett. Az elmúlt 10 évben Florida és Magyarország között ingázott, a budapesti házuk 400 négyzetméteres, klasszikus, de modern stílusban berendezett, emellett Tihanyban is van egy házuk. Tünde a környezetvédelem és a jótékonyság elkötelezett híve.

Pásztor Anna mellei borítóra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-mellei-boritora-kerultek.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is jelölt volt a Playboy magazin díjátadóján Múzsa kategóriában, amit végül Mádai Vivien nyert. A Life.hu többek közt arról is faggatta Annát, vetkőzne-e a nyuszis magazin kedvéért, amikor is kiderült, Anna bizony évekkel korábban már borítóra tette melleit.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCsúnyán megtréfálták Növényi Norbertethttp://www.life.hu/sztarok/20180401-csunyan-megtrefaltak-novenyi-norbertet-slager-fmen.htmlA húsvétra való készülődés jegyében tojást fújtak a Sláger Reggel műsorvezetői. A művelet azonban nem mindenkinek ment gördülékenyen, Növényi Norbertet ugyanis megtréfálták kollégái.TV + Sztárok--Kis baleset érte Hódi Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20180401-kis-baleset-erte-hodi-pamelat-otthon-nati-okozta.htmlApró baleset érte Hódi Pamelát. Kislánya okozta.TV + SztárokOrigoNagy Duett: Megborzongott Pumped Gabo hangjától Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-nagy-duett-megborzongott-pumped-gabo-hangjatol-marcellina.htmlAz énekesnő, Marcellina megijedt, amikor kiderült, a Nagy Duettben - a táncáról egykor elhíresült - Pumped Gabóval kell színpadra állnia. TV + SztárokOrigoNem várt vége lett az Oltári csajok sorozatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180401-nem-vart-vege-lett-az-oltari-csajok-sorozatnak-meghalt-mark.htmlAkik követték a sorozatot, egészen biztosan szurkoltak mindhárom Erdész lánynak ahhoz, hogy megtalálják a boldogságot, A forgatókönyv azonban csavaros fordulatot vett... TV + SztárokOrigoSzilágyi Mariann, Flipper Öcsi első felesége vallott: ez tette tönkre kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180330-szilagyi-mariann-flipper-ocsi-elso-felesege-ez-alkohol-tette-tonkre-kapcsolatukat.htmlSzilágyi Mariann a Bestben beszélt arról, hogy a mai napig kijár Flipper Öcsi sírjához, mégpedig azért, hogy veszekedjen vele. Az asszony azt is elmondta, mi tette tönkre a házasságukat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.