Meghalt Brian Lancaster, a Road Rules valóságshow szereplője

Forrás: MTV -
Brian Lancaster valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
43 éves korában meghalt Brian Lancaster, a Road Rules 1999-es évadjának szereplője.

Brian Lancaster az évad végén, tizenöt epizód után autót nyert. A halál oka egyelőre ismeretlen, a TMZ azonban úgy tudja, a férfinak korábban szívproblémái voltak, elképzelhető, hogy ez végzett vele - írja az Origo.

Forrás: MTV

Baukó Éva elárulta, mivel foglalkozott korábban: bártender volthttp://www.life.hu/sztarok/20180407-bauko-eva-elarulta-mivel-foglalkozott-korabban-bartender-volt.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián aFEM3 Café pénteki adásában Schök Norbert bártendert látták vendégül. Ennek kapcsán az egykori valóságshow-szereplő elmondta, ő is jártas a koktélok keverésében.TV + SztárokOrigoNánási Pál szerint a szép, meztelen nőkre mindig kell, hogy legyen igényhttp://www.life.hu/sztarok/20180407-playboy-man-of-the-year-legjobb-alkotoi-dijat-itelte-oda-a-nyuszis-magazin-kozonsege-nanasi-palnak.htmlPlayboy-Man of the year legjobb alkotói díját ítélte oda a nyuszis magazin közönsége Nánási Pálnak. A fotós úgy véli, szükség lenne a művészi igényű erotikára a magyar piacon, és ennek érdekében komoly lépésre szánta el magát a közeljövőben. TV + Sztárok--Pásztor Anna mellei borítóra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-mellei-boritora-kerultek.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is jelölt volt a Playboy magazin díjátadóján Múzsa kategóriában, amit végül Mádai Vivien nyert. A Life.hu többek közt arról is faggatta Annát, vetkőzne-e a nyuszis magazin kedvéért, amikor is kiderült, Anna bizony évekkel korábban már borítóra tette melleit.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huTávozik az RTL Klubtól Fehér Tibor, Kiss Ramóna műsorvezető-társahttp://www.life.hu/sztarok/20180406-tavozik-az-rtl-klub-reggelijetol-feher-tibor-kiss-ramona-musorvezetotarsa.htmlFehér Tibor (29) búcsúzik az RTL Klub Reggeli című műsorától. A Nemzeti Színház művésze, Kiss Ramóna (33) műsorvezető társa a jövőben színházi munkáira szeretne koncentrálni. TV + SztárokOrigoAz Oltári csajok sztárja, Hartai Petra imádta, ahogy véget ért a sorozathttp://www.life.hu/sztarok/20180401-az-oltari-csajok-sztarja-hartai-petra-azaz-hajni-imadta-ahogy-veget-ert-a-sorozat.htmlEljegyzéssel kezdődött, esküvővel ért véget az RTL II 100 részes sorozata. Mindkettő esemény középpontjában a középső Erdész lány, Hajni állt: igaz nem az a fiú vette feleségül, aki egykor eljegyezte. TV + SztárokOrigoNagy Duett: Megborzongott Pumped Gabo hangjától Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20180330-nagy-duett-megborzongott-pumped-gabo-hangjatol-marcellina.htmlAz énekesnő, Marcellina megijedt, amikor kiderült, a Nagy Duettben - a táncáról egykor elhíresült - Pumped Gabóval kell színpadra állnia. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.