Németh Lajos igazi szívtipró volt egyetemistaként, de neki csak egy valaki kellett

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos Micsoda nők! Várkonyi Andreával
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű meteorológus a Micsoda Nők! adásában mesélt arról, hogy már egyetemistaként beleszeretett későbbi feleségébe.

Németh Lajos elárulta, akkoriban sok hölgy kereste a kegyeit, ám neki csupán egy lány kellett, akit aztán később feleségül is vett.

Meghalt Brian Lancaster, a Road Rules valóságshow szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180407-meghalt-brian-lancaster-a-road-rules-valosagshow-szereploje-43-eves-volt.html43 éves korában meghalt Brian Lancaster, a Road Rules 1999-es évadjának szereplője.TV + Sztárok--Baukó Éva elárulta, mivel foglalkozott korábban: bártender volthttp://www.life.hu/sztarok/20180407-bauko-eva-elarulta-mivel-foglalkozott-korabban-bartender-volt.htmlBaukó Éva és Berki Krisztián aFEM3 Café pénteki adásában Schök Norbert bártendert látták vendégül. Ennek kapcsán az egykori valóságshow-szereplő elmondta, ő is jártas a koktélok keverésében.TV + SztárokOrigoIsmerd meg a Feleségek luxuskivitelben két új szereplőjét, Yvonne-t és Polgár Tündét!http://www.life.hu/sztarok/20180407-ismerd-meg-a-felesegek-luxuskivitelben-ket-uj-szereplojet-yvonne-es-polgar-tundet.htmlAz első évadban szereplő Rubint Réka most nem tűnik fel a realityben, helyette két új luxusfeleséget ismerhetünk meg: Yvonne-t és Polgár Tündét. Előbbit már láthattuk epizódszerepben. TV + SztárokOrigoNánási Pál szerint a szép, meztelen nőkre mindig kell, hogy legyen igényhttp://www.life.hu/sztarok/20180407-playboy-man-of-the-year-legjobb-alkotoi-dijat-itelte-oda-a-nyuszis-magazin-kozonsege-nanasi-palnak.htmlPlayboy-Man of the year legjobb alkotói díját ítélte oda a nyuszis magazin közönsége Nánási Pálnak. A fotós úgy véli, szükség lenne a művészi igényű erotikára a magyar piacon, és ennek érdekében komoly lépésre szánta el magát a közeljövőben. TV + Sztárok--Cáfolja a Pintér Tiborral való szakítást Friderikahttp://www.life.hu/sztarok/20180407-cafolja-a-pinter-tiborral-valo-szakitast-a-fiatal-friderika.htmlA pár már az összeköltözést tervezte, ám a Pintérnél 23 évvel fiatalabb lány váratlanul egyedülállóra változtatta a Facebookon a kapcsolati státuszát. Ebből arra lehetet következtetni, hogy szakítottak, ám a lány ezt megcáfolta. TV + SztárokOrigoPásztor Anna mellei borítóra kerültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180406-pasztor-anna-mellei-boritora-kerultek.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna is jelölt volt a Playboy magazin díjátadóján Múzsa kategóriában, amit végül Mádai Vivien nyert. A Life.hu többek közt arról is faggatta Annát, vetkőzne-e a nyuszis magazin kedvéért, amikor is kiderült, Anna bizony évekkel korábban már borítóra tette melleit.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.