Jolly állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágerét

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
sláger zene Bódi Guszti mulatós dal Jolly jogdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék egyik nagy slágerét évekkel ezelőtt, de szerzőként nem tüntették fel a nevét. Guszti ezzel szemben azt nyilatkozta, Jolly nem lehetne ilyen sikeres nélküle, ő fedezte fel. Vajon a két zenész perre megy az igazáért?

Nem először tör ki a mulatós világban a háború arról, hogy ki az eredeti dal szerzője. Éppen Jollyt perelte be néhány évvel ezelőtt Kamy, azt állítva, hogy a férfi nagy slágere, a No roxa áj igazából az ő szerzeménye. A bíróság igazolta a Kamy által elmondottakat, most pedig egy újabb vita alakult ki Jolly körül, csak ezúttal ő állítja, hogy „ellopták" a dalát, vagyis nem tüntetik fel szerzőként.

Jolly azt állítja, ő írta Bódi Gusztiék nagy slágerét Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Jolly Bódi Gusztiék nagy slágerét, a Kire csillog a szemet című dalt véli sajátjának. Ezzel a számmal évek óta hakniznak Gusztiék, ám nemrég egy klipet is készítettek hozzá, melyet feltöltöttek a legnagyobb videómegosztó oldalra. Nem kellett sokat várni, hogy megjelenjen a felvétel alatt egy komment Jollytól.

Szerző: dal+szöveg: Tarcsi Zoltán Jolly! Sajnos ezt már lefelejtettétek"

Bors

Bódi Guszti állítja, ő fedezte fel Jollyt Forrás: Facebook/Bódi Margó

"

Nem tudtam, hogyan működnek a jogdíjak, és milyen anyagi vonzatai vannak ennek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.