Így lepte meg Eva Longoriát szerelme a babaváró bulin: videó

szerelem Melanie Griffith babaváró Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban tartotta babaváró buliját Eva Longoria, akit a férje egy cuki meglepetéssel ajándékozott meg. A színésznő nagyon meghatódott.

Eva Longoria hamarosan életet ad első kisbabájának. Meg is tartották az Amerikában hagyománynak számító babaváró bulit, amin számos híresség is részt vett. A Született feleségek sztárjai mellett Melanie Griffith is jelen volt a bulin, aki azt is megörökítette, hogyan lepte meg Evát férje. Édes videó.

Liptai Claudia szívszaggató sorokkal emlékezett 8 évvel ezelőtt eltávozott édesanyjára, anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-emlekezik-edesanyjara-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia sajgó szívvel emlékezett meg édesanyjáról anyák napján. TV + SztárokOrigoBaukó Éva elképesztő testet villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-bauko-eva-elkepeszto-testet-villantott-foto.htmlBaukó Éva az elmúlt hónapokban hatalmas vátlozásokon esett át: műsorvezető lett és brutálisan lefogyott.TV + Sztárok--Britney Spears és szerelme így edzenek együtt: erotikus videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-britney-spears-es-szerelme-igy-edzenek-egyutt-erotikus-video.htmlBritney Spears le sem tagadhatná, hogy szerelmes izompacsirta pasijába. TV + Sztárok--Király Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina és Csuti ügyvédhez fordultak Berki Krisztián miatt: nem fizette ki őket a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-kulcsar-edina-es-csuti-ugyvedhez-fordultak-berki-krisztian-miatt.htmlBerki Krisztián megígérte Ázsia Expresszes versenytársainak, ha győzelemhez segítik, részesednek a fődíjból. A pénzt azonban nem fizette még ki a celeb, Kulcsár Edina és Csuti pedig megelégelték a hazudozást: ügyvédhez fordultak. TV + SztárokShane Tusup nélkül tért vissza Amerikából Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180505-shane-tusup-nelkul-tert-vissza-amerikabol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup a békülésük után utazott Amerikába, hogy az úszónő megint formába lendüljön. Katinka azonban egyedül tért vissza Magyarországra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.