Tóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásából

TV2 Nagy Duett kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább.

Tóth Andi és Rippel Feri, valamint Gönczi Gábor és Erdélyi Timi párosai kerültek a veszélyzónába: a nézők döntötték el, kik folytathatják tovább és kik juthatnak tovább az ötödik élő showba.

Tóth Andi és Rippel Feri Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tóth Andi és Rippel Feri párosa búcsúzott a Nagy Duett negyedik adásában.

Kasza Tibi a kórházban köszöntötte ma édesanyját: élő adásban, megrendülve mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kasza-tibi-a-korhazban-koszontotte-ma-edesanyjat-elo-adasban-megrendulve-meselt-rola.htmlKasza Tibi bohóc oldalát nap mint nap láthatjuk, ám mély érzéseiről csak ritkán mesél.TV + SztárokOrigoBalázs Andi és Horváth Tamás édesanyjuknak énekeltek, akik már nem lehetnek velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-balazs-andi-es-horvath-tamas-edesanyjuknak-enekeltek.htmlHorváth Tamás és Balázs Andi is elvesztették az édesanyjukat, így az anyák napi adásban nekik énekeltek. TV + SztárokOrigoTóth Andiról leesett a szoknya a Nagy Duettes szereplése alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andirol-leesett-a-szoknya-nagy-duettes-szereplese-alatt.htmlTóth Andi és Rippel Feri produkciója alatt kínos dolog történt: Andiról leesett a szoknya és bugyiban csinálta végig a szereplésüket. TV + SztárokOrigoNyári Dia, a Barátok közt sztárja kismamafotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-kismamafotot-posztolt-foto.htmlCsodaszép kismama Nyári Dia: egy fotózáson vett részt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMegyeri Csilla úgy véli, előző életében kutya volthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-megyeri-csilla-ugy-veli-elozo-eleteben-kutya-volt.htmlMegyeri Csilla ezúttal előző életéről mesélt. TV + SztárokOrigoSzülés után két héttel Miamiba utazott Vasvári Vivien: bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-szules-utan-ket-hettel-miamiba-utazott-vasvari-vivien-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlÍgy fest szülés után két héttel Vasvári Vivien, aki máris Miamiba utazott családjával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.