Édesanyja megszólalt a Meghan Markle-t érő rasszista támadásokról

Oprah Winfrey Meghan Markle rasszizmus anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle édesanyja lánya problémáit osztotta meg Oprah-val. Bennfentesek szerint a beszélgetés középpontjában a rasszista támadások álltak. 

Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland kész kitálalni lánya problémáiról méghozzá Oprah-nak. A múlt héten az ikonikus tévés és Doria hat órát töltöttek együtt, ez idő alatt máris sok mindent elárult Meghan édesanyja, de főleg azokról a rasszista támadásokról beszélt, melyek azóta érik Meghant, mióta együtt van Harry herceggel.

Meghan Markle-t rengeteg rasszista támadás éri Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

A források szerint ez a téma nemcsak Meghant, de édesanyját és Oprah-t is érinti, hiszen mindnyájan ki voltak téve a rasszizmusnak, azonban

a leendő hercegnét sokkal többször támadják mióta Harryvel van.

A Meghan felé irányuló gyűlölet már az eljegyzés előtt is megmutatkozott, ráadásul

nem csak a civilek fejezték ki nemtetszésüket, de a királyi család tagjai is.

A rasszista beszólásairól híres Mihály hercegné decemberben, II. Erzsébet karácsonyi ebédjén viselt beszédes kitűzőt: egy szerecsent, vagyis egy fekete bőrű férfit. Nem véletlenül esett erre az ékszerre a cseh származású hercegné választása: ezen az ebéden mutatta be Meghant Harry herceg a családnak. Ezen kívül azonban még bőven érik kívülről is támadások Harry herceg menyasszonyát, melyeket az egész család elítél.

A Meghan édesanyjával készült kitárulkozó interjú azonban még nem biztos, hogy kikerülhet, hiszen előbb a királyi családnak engedélyeznie kell.

Várkonyi Andrea színésznő küzdelméről vallott kollégájahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-varkonyi-andrea-szineszno-kuzdelmerol-vallott-kollegaja.htmlHosszan tartó betegség után távozott az élők sorából Várkonyi András, vagyis a Barátok közt Vili bácsijának lánya. Utolsó hónapjairól és küzdelméről kollégája vallott.TV + SztárokOrigoGömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát várhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gombolyodo-pocakkal-pozolt-dj-seherezade-rajongoi-azt-hittek-kisbabat-var.htmlRengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös? TV + Sztárok--Tóth Andinak egymilliót ajánlott a szexért az egyik rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20180508-toth-andinak-egymilliot-ajanlott-a-szexert-az-egyik-rajongoja.htmlA 19 éves dögös énekesnő rengeteg pikáns üzenetet kap, sokan ajánlatot is tesznek neki: egyik rajongója egymilliót fizetne neki a szexért. TV + Sztárok--Ashley Graham lógó melleit mutogatta Instavideójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-ashley-graham-logo-melleit-mutogatta-instavideojaban-foto.htmlAshley Graham a világ leghíresebb plus size modellje. A kerekded idomairól elhíresült sztár mindig szexi összeállításokban szerepel, kivéve most: ezúttal hatalmas, lógó melleitt lóbálta videójában. Miért?TV + Sztárok--Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigoGörög Zita május végén abbahagyja a munkát, születendő babájára koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-gorog-zita-majus-vegen-abbahagyja-a-munkat-szuletendo-babajara-koncentral.htmlGörög Zita rengeteget dolgozik, de a hónap végén abbahagyja a munkát és csakis magára és születendő babájára koncentrál. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.