Meghan Markle randi rapper pornósztár Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dirty Nasty néven rappelő Simon Rex, egykori pornós elárulta, egyszer randizott Meghan Markle-lel.

Simon Rex egy interjúban elárulta, 2004-ben volt szerencséje Harry herceg menyasszonyával, Meghan Markle-lel randizni. A két híresség Los Angelesben ismerkedett meg egy sorozat fogatása során, majd kettesben elmentek vacsorázni egy romantikus hangulatú étterembe. Azt nem tudni, hogy Meghan tudott-e Simon pornós múltjáról, mindenesetre a randi nem sikerült túl jól.

LA - tonight come to the reunion show of the century with @andre_legacy @beardobeardo @mickey_avalon and myself. Gonna be palatial!

Silly Goose (@simonrex415) által megosztott bejegyzés,

A vacsora végén a férfi közelebb akart kerülni randipartneréhez, ám az akkor 22 esztendős lány visszautasította őt.

Mindenről a fokhagymás tészta tehet. A mai napig azzal viccelődök, ha nem akarod, hogy rossz vége legyen a randinak, ne egyél semmi fokhagymásat! Meghan egyébként nagyon jól neveltnek és okosnak tűnt, amolyan jókislány típus. Kedves és udvarias, emlékszem, a forgatásokon mindig nevetett a vicceimen. Aztán amikor másodjára is el akartam hívni randizni, finoman tudatta velem, hogy nem szeretne újra találkozni" – idézi a férfi szavait a The Sun.

Liptai Claudia testére simuló piros ruhában vezette A Nagy Duett műsorát: fotó http://www.life.hu/sztarok/20180514-liptai-claudia-testere-simulo-piros-ruhaban-vezette-a-nagy-duett-musorat-foto.htmlLiptai Claudia ismét megújultan vezette A Nagy Duettet: ezúttal talpig pirosba öltöztették. TV + SztárokOrigoWolf Kati és Fodor Rajmund búcsúzott A Nagy Duett-től: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-wolf-kati-es-fodor-rajmund-bucsuzott-a-nagy-duett-tol.htmlÚjabb párosnak kellett búcsúznia A Nagy Duett-től, a nézők azonban döntöttek és egyértelműen kiderült, kiket szeretnének még látni vasárnap esténként, és kiket nem. TV + SztárokOrigoGwyneth Paltrow meztelenül, terhespocakkal pózolt fotóján az Instragramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-gwyneth-paltrow-meztelenul-terhespocakkal-pozolt-fotojan.htmlGwyneth Paltrow az amerikai anyák napján terhespocakjával nosztalgiázott. TV + Sztárok--Eurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--Megszólalt az énekesnő, SuRie, akinek tönkretették az előadását az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-megszolalt-az-enekesno-surie-akinek-tonkretettek-az-eloadasat-az-eurovizion.htmlMegszólalt a brit énekesnő, SuRie azután, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében előadás közben kikapta a kezéből a mikrofont egy rendzavaró. TV + SztárokOrigoTóth Andi csúnyán visszaszólt Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-toth-andi-csunyan-visszaszolt-tornoczky-anitanak.htmlTegnap írtunk róla, hogy háború kezdődött Tóth Andi és Tornóczky Anita között. Anita a #Bochkor című műsorban véleményezte Tóth Andi nyilatkozatát, miszerint a fiatal énekesnő a tengerentúlon is szeretne karriert csinálni, hisz benne, hogy a teheségét ott is elismerik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.