Így él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzője

Forrás: Bársony Bence -
Krizbai Teca Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. 

A Blikk megtudta, Teca hamarosan diplomázik az ELTE pszichológia szakán, a jövőben pedig párkapcsolati tanácsadóként akar dolgozni.

"Már nagyon izgulok a diploma miatt. Most vannak az utolsó vizsgák. De mellette már a későbbi időkre is gondolok, párkapcsolati tanácsadóként szeretnék majd tevékenykedni. Ezzel ugyanis már most is van lehetőségem foglalkozni, miután önkéntesként segítem a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkáját. Itt online segítő beszélgetéseket tartok, valamint már saját cikkeim is jelentek meg az oldalon" - mesélte Teca, aki az éneklést sem hanyagolta el.

Forrás: Bársony Bence

"Most már én írom a saját dalaimat. Ezeket a csatornámra szoktam feltölteni, ráadásul élőben, mert a természetességre törekszem. A követőim is inkább így szeretik, hiszen egy stúdióban, bármit hozzá lehetne adni. Igyekszem minél több stílusban alkotni. Még mindig nagyon szeretik, ha zongorakísérettel énekelek, hiszen anno így ismertek meg" - árulta el Teca.

Az énekesnő egyébként már három éve él boldog párkapcsolatban. Szerelmével, Tellér Gáborral egy társkereső oldalon keresztül ismerkedett meg, és a férfi másfél éve el is jegyezte őt.

"Nagyon örülök, hogy akkor felmentem arra a társkereső oldalra, mert nagyon boldogok vagyunk azóta. Jelenleg együtt élünk édesanyámnál, és remekül ki tudtuk alakítani a közös életünket" - vallotta Teca.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.