Szűk körű temetése lesz Aviciinek

Forrás: Getty Images/WireImage/Jason Nevader -
dj temetés producer Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől - jelentette be kedden a zenész szóvivője.

"A Bergling család megerősítette, hogy a temetés magánjellegű lesz, azoknak az embereknek a jelenlétében, akik legközelebb álltak Timhez" - közölte Ebba Lindqvist részletek ismertetése nélkül.

A Tim Bergling néven született zenészt, akit a világ legjobb DJ-i között tartottak számon, április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt. Az ománi rendőrség nem talált gyanús körülményt halálával kapcsolatban, de a halál okát a család kérésére nem tárták a nyilvánosság elé.

A család szűk körű temetést szervez Aviciinek Forrás: Getty Images/WireImage/Jason Nevader


Később a család által közzétett nyílt levél azt sugallta, hogy a Avicii öngyilkos lett. "Viaskodott az értelem, az élet és a boldogság gondolataival. Képtelen volt folytatni. Békét akart találni" - írták a levélben. Később aztán a TMZ kiderítette, hogy a dj egy törött borosüveggel vágta fel az ereit.

Avicii a legjobban fizetett DJ-k világranglistáján a 12. volt 2016-ban 4,5 millió dollár bevétellel a Forbes magazin szerint. Legnagyobb slágerei között volt a Wake Me Up!, a Levels, a Sunshine, a The Days és a You Make Me. 2016-ban megdöbbentette rajongóit, amikor bejelentette, hogy egészségi okokból felhagy a turnézással, de stúdióban továbbra is készített zenét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.