Szűk körű temetése lesz Aviciinek

Forrás: Getty Images/WireImage/Jason Nevader -
dj temetés producer Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körű, magántemetésen vesznek végső búcsút Aviciitől, az egy hónapja 28 évesen Omanban meghalt svéd sztár DJ-től, zenei producertől - jelentette be kedden a zenész szóvivője.

"A Bergling család megerősítette, hogy a temetés magánjellegű lesz, azoknak az embereknek a jelenlétében, akik legközelebb álltak Timhez" - közölte Ebba Lindqvist részletek ismertetése nélkül.

A Tim Bergling néven született zenészt, akit a világ legjobb DJ-i között tartottak számon, április 20-án találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban, ahol barátaival nyaralt. Az ománi rendőrség nem talált gyanús körülményt halálával kapcsolatban, de a halál okát a család kérésére nem tárták a nyilvánosság elé.

A család szűk körű temetést szervez Aviciinek Forrás: Getty Images/WireImage/Jason Nevader


Később a család által közzétett nyílt levél azt sugallta, hogy a Avicii öngyilkos lett. "Viaskodott az értelem, az élet és a boldogság gondolataival. Képtelen volt folytatni. Békét akart találni" - írták a levélben. Később aztán a TMZ kiderítette, hogy a dj egy törött borosüveggel vágta fel az ereit.

Avicii a legjobban fizetett DJ-k világranglistáján a 12. volt 2016-ban 4,5 millió dollár bevétellel a Forbes magazin szerint. Legnagyobb slágerei között volt a Wake Me Up!, a Levels, a Sunshine, a The Days és a You Make Me. 2016-ban megdöbbentette rajongóit, amikor bejelentette, hogy egészségi okokból felhagy a turnézással, de stúdióban továbbra is készített zenét.

Galambos Lajos szerint megdöbbentő a feleségével szembeni vádirathttp://www.life.hu/sztarok/20180523-galambos-lajos-szerint-megdobbento-a-felesegevel-szembeni-vadirat.htmlTegnap elkezdődött Galambos Lajos első büntetőtárgyalása a közüzemi károkozás miatt a Budaörsi Járásbíróságon. Lajcsi felesége, Boglárka asszony másodrendű vádlott, de mivel korábban sem akart vallomást tenni, ezért a bíró engedélyezte, hogy távol maradjon, és az ügyvédje képviselje.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKiderült, miért mehetett tönkre Pély Barna és Galambos Dorina házassághttp://www.life.hu/sztarok/20180523-kiderult-miert-mehetett-tonkre-pely-barna-es-galambos-dorina-hazassag.html15 év után szakított Pély Barna és Galambos Dorina. A zenész tegnap adott ki közelményt házasságuk felbomlásáról. Most egy bennfentes elárulta a Blikknek, hogy mi lehetett a színtás oka.TV + Sztárok--Hargitai Bea egy 2 millió dolláros nyakláncot próbált felhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-hargitai-bea-egy-2-millio-dollaros-nyaklancot-probalt-fel.htmlHargiati Bea közösségi oldalára töltött fel egy fotót, melyen egy méregdrága nyakláncot próbál fel. Az ékszer 2 millió dollárba kerül. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huWill Smith Budapesten forgat, az egyik étterem fotót posztolt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180522-will-smith-budapesten-forgat-az-egyik-etterem-fotot-posztolt-rola.htmlBudapesten forgatja új filmjét, a Gemini Mant Will Smith, aki már meg is érkezett a magyar fővárosba. Az egyik étterem dolgozói tettek közzé egy fotót, melyen a színésszel szerepelnek. TV + Sztárok--VV Gigi férjhez ment, ilyen volt az esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180522-vv-gigi-ferjhez-ment-ilyen-volt-az-eskuvoje.htmlNemcsak Harry herceg és Meghan Markle házasodott össze a hétvégén, hanem az egykori Való Világ villa lakója is, VV Gigi, azaz Rácz Ildikó. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara smink nélkül mutatta meg arcát követőivelhttp://www.life.hu/sztarok/20180522-palvin-barbara-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat-kovetoivel.htmlÚgy tűnik, New Yorka repült Palvin Barbara, aki közösségi oldala hatalmas követőtáborának megmutatta, milyen bájos arca, amikor sminknek még csak nyoma sem látszik rajta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.