Ezzel nyugtatta meg Harry herceg feleségét, Meghan Markle-t

Forrás: Getty Images -
aggodalom királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szájról olvasó szakember elárulta, mit mondott Harry herceg aggódó feleségének, Meghannak legutóbbi hivatalos megjelenésükön.

Az újdonsült hercegné, Meghan Markle minden bizonnyal még nagyon izgul azokon a hivatalos eseményeken, amelyeken a királyi család tagjaként kell megjelennie. Szerencsére azonban ott van mellette szerető férje, aki mindig megnyugtatja.

Meghant Harry próbálta megnyugtatni Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Legutóbbi például, amikor egy erkélyről köszöntötték az alattvalókat, a figyelmesek kiszúrhatták, hogy a pár néhány bizalmas szót váltott egymással. Egy profi szájról olvasó most elárulta a Mirrornak, pontosan miről beszélgettek. Kiderült, hogy Harry próbálta megnyugtatni kedvesét, aki bevallotta, hogy kicsit izgul.

Harry: "Minden rendben?"

Meghan: "Igen. És veled?"

Harry: "Igen."

Ezt követően Harry röviden felvázolta feleségének, hogy épp mi fog következni, mit fognak csinálni, mire Meghan többször is azt válaszolta: „rendben".

Cseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigoA szexi időjóst élő adásban billentették fenékbe férfi kollégái: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-a-szexi-idojost-elo-adasban-billentettek-fenekbe-ferfi-kollegai-video.htmlMexikó egyik legszexibb időjósa, Yanet Garcia élő adásban pucsított be, majd kollégái jól fenékbe is billentették a hölgyet. TV + SztárokOrigoKitört a botrány Baukó Éva és Ábrahám Róbert vlogger között: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-kitort-a-botrany-bauko-eva-es-abraham-robert-vlogger-kozott-video.htmlÚjabb botrányba keveredett Baukó Éva: származása miatt szólt be egy ismert magyar vloggernek. TV + Sztárok--Alig takar valamit a bikini: szexi fotót posztolt Müller Attila felesége, Larion Zoéhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-alig-takar-valamit-a-bikini-szexi-fotot-posztolt-muller-attila-felesege-larion-zoe.htmlMüller Attila felesége, Larion Zoé már jó ideje edz, aminek meg is van az eredménye. Büszke lehet a testére.TV + Sztárok--A 15 éves Danielle Bregolit gyűlöli a világhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-15-eves-danielle-bregolit-gyuloli-a-vilag-dr-phil-musoraban-tunt-fel.htmlAz Amerikában népszerű Dr. Phil műsorában tűnt fel két éve az akkor 13 éves Danielle Bregoli és édesanyja. Megbotránkoztató, közönséges személyiségét meglovagolva, ma már menedzserei vannak, és konkrét marketing épül rá. TV + SztárokOrigoDér Heni egy szál arany bugyiban koncertezik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-der-heni-egy-szal-arany-bugyiban-koncertezik-foto.htmlDér Heni alaposan kigyúrta magát és ezt szívesen meg is mutatja rajongóinak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.