Eltemették Aviciit

Forrás: Getty Images for CBS Radio Inc./Gabriel Olsen -
temetés gyász Stockholm temető Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap a stockholmi Skogskyrkogårdenben örök nyugalomra helyezték a tragikusan fiatalon elhunyt Aviciit.

Vasárnap az UNESCO egyik világörökségi helyszínén, a stockholmi Skogskyrkogårdenben temették el Aviciit, azaz Tim Berglinget – írja a Bild. A lap úgy tudja, a gyászszertartáson csak a szűk családi és baráti kör vett részt.

Mint ismeretes, a 28 éves svéd DJ április 20-án követett el öngyilkosságot Omán fővárosában, holttestére szállodai szobájában találtak rá.

❤️

Jesse Waits (@jessecwaits) által megosztott bejegyzés,

Nagy Adri már 9 hónapos terhes: bármelyik pillanatban szülhethttp://www.life.hu/sztarok/20180611-nagy-adri-mar-9-honapos-terhes-barmelyik-pillanatban-szulhet.htmlNagy Adri héthónapos terhes volt, amikor elkezdődött A nagy duett, ma pedig már mindenórás kismama. Az énekesnő már visszavonult munkáitól, hiszen bármelyik pillanatban megszülethet első gyermeke. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs régi fotót osztott meg egy magyar énekesről: felismerhetetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-sebestyen-balazs-regi-fotot-osztott-meg-egy-magyar-enekesrol-felismerhetetlen.htmlSebestyén Balázs egy régi képet tett közzé egy magyar sztárról, akit alig lehet felismerni. Hihetetlen, mennyit változott azóta az énekes. TV + SztárokOrigoKeresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlathhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-keresztelon-villantott-a-sved-kiralyno-unokaoccsenek-felesege-maline-sommerlath.htmlKellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya. TV + Sztárok--Szakértő elemezte Victoria és David Beckham gesztusaithttp://www.life.hu/sztarok/20180611--szakerto-elemezte-victoria-es-david-beckham-gesztusait-valas.htmlDavid és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Egy szakember most kielemezte a pár gesztusait. TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Így néz ki bugyiban a TV2 műsorvezetője, Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-igy-nez-ki-bugyiban-a-tv2-musorvezetoje-kobol-anita.html"A végtelenbe és tovább" - írta a szexi fotóhoz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.