Keresztelőn villantott a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath

Forrás: MICHAEL CAMPANELLA/WireImage/2017 Getty Images/Michael Campanella -
svéd királyi család szoknya keresztelő kínos villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen pillanatokat élt át a svéd királyné unokaöccsének felesége, Maline Sommerlath: egy keresztelőn csúszott le róla a szoknya.

Hétvégén tartották a Magdolna svéd hercegnő harmadik gyermekének, Adrienne-nek a keresztelőjét, amelyen az egész királyi család részt vett. Az esemény egészen addig zavartalanul zajlott, amíg meg nem érkezett a királyné unokaöccsének, Patrick Sommerlath-nak a felesége, Maline.

A nő egy zöld szettet viselt és a trükkös szabásnak köszönhetően séta közben egyszer csak lecsúszott róla a szoknya. A vendégek igazi úriemberek voltak, a férfiak gyorsan odaszaladtak mögé, hogy a lehető legkevesebbet lássák a lesifotósok, de azért a villantást így sem sikerült elkerülni, készült néhány igen kínos fotó, amiket a Mirror oldalán, ide kattintva nézhetsz meg!

Maline és Patrick Sommerlath családjával Forrás: MICHAEL CAMPANELLA/WireImage/2017 Getty Images/Michael Campanella

Szakértő elemezte Victoria és David Beckham gesztusaithttp://www.life.hu/sztarok/20180611--szakerto-elemezte-victoria-es-david-beckham-gesztusait-valas.htmlDavid és Victoria Beckham közösen jelent meg egy rendezvényen azután, hogy válásukról kezdtek el pletykálni. Szakember most kielemezte a pár gesztusait. TV + Sztárok--Ezt a tulajdonságot örökölte Harry herceg az édesanyjától, Diana hercegnétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-ezt-a-tulajdonsagot-orokolte-harry-herceg-az-edesanyjatol-diana-hercegnetol.htmlVégre kiderült, milyen nagy ajándékot kapott Harry herceg az édesanyjától: Elton John kotyogta ki. TV + Sztárok--Csobot Adél fürdőruhában mutatta meg, milyen nagy már a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-csobot-adel-furdoruhaban-mutatta-meg-milyen-nagy-mar-a-pocakja.htmlFürdőruhában, egy balatoni vitorláson mutatta meg Csobot Adél, hogy mekkorát nőt a pocakjában második kisfia.TV + Sztárok--Így örül a nyárnak: aligbugyiban terpesztett Zimány Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20180611-igy-orul-a-nyarnak-aligbugyiban-terpesztett-zimany-linda.htmlSzexi bikinis fotót posztolt az Instagramra Zimány Linda: megmutatta, mennyire örül a nyárnak. TV + Sztárok--Kiderült: itt tartotta álomesküvőjét Liptai Claudia és Pataki Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180611-kiderult-itt-tartotta-alomeskuvojet-liptai-claudia-es-pataki-adam.htmlA hétvégén férjhez ment Liptai Claudia. Az esküvő részleteit teljes titokban tartották, ügyeltek arra, hogy semmi se szivárogjon ki. A Blikk azonban mégis megtudta, hogy hol volt a lakodalom és azt is, milyen volt az díszítés. TV + SztárokOrigoÁlarcban kényeztetik egymást Pásztor Anna buliján (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180610-alarcban-kenyeztetik-egymast-a-vendegek-pasztor-anna-bulijan.htmlPásztor Anna már nem az első buliját tartja a művészet és az erotika jegyében. Eleinte csak privát szórakozásnak indul, mára azonban partisorozattá nőtte ki magát.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.