Így néz ki ma a Top Gun bombázója, Kelly McGillis

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip -
Kelly McGillis Top Gun akkor és most Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paparazzifotók készültek Kelly McGillisről: a Top Gun egykori bombázójára ma már szinte rá sem ismerni.

Kelly McGillist a Top Gun című film szőke bombázójaként ismerte meg a világ. A filmben Tm Cruise partnerét alakította és akkoriban szinte nem volt olyan férfi, aki ne lett volna odáig érte.

Kelly McGillis a Top Gunban Forrás: HIP/ Northfoto/Hip

A színésznő idén nyáron 61 esztendős lesz és friss fotóin szinte rá sem ismertünk. Nádszálvékony alakja már a múlté és egyáltalán nem hasonlít egykori önmagára. A lesifotósok Kaliforniában kapták lencsevégre, egy egyszerű pólót, napszemüveget viselt.

Szinte rá sem lehet ismerni Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Blake A. / Mega

Kelly McGillis kétszer volt férjnél, második férjétől két gyermeke született. 2009-ben egy interjúban elárulta, hogy leszbikus, egy évig egy pincérnővel élt együtt.

15 sztár, aki a hasonlít Disney-mesék főhőseire http://www.life.hu/sztarok/20180612-15-sztar-aki-a-hasonlit-disney-mesek-fohoseire.htmlNem kellene sokat gondolkozni azon, hogy mely sztárok játsszák el az alábbi Disney-figurák karakterét egy élőszereplős moziban, hisz a hozzájuk párosított világsztárok a kiköpött másaik! TV + SztárokOrigoVasvári Vivien arcára alig lehetett ráismerni a kibeszélőshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-vasvari-vivien-arcara-alig-lehetett-raismerni-a-kibeszeloshowban.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplői hétfőn egy kibeszélőshow-ban mondták el egymásról véleményüket, ám nemcsak a vitákra kaphatták fel a fejüket a nézők, hanem arra is, hogy Vasvári Vivien külseje igencsak megváltozott. TV + Sztárok--Labancz Lilla autójában mutatta meg melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-labancz-lilla-autojaban-mutatta-meg-melleit.htmlLabancz Lilla imádja mutogatni testét, de főként a fenekét és a melleit. Legfrissebb Insta-sztorijában utóbbit helyezte előtérbe, nem lehetett nem észrevenni. TV + Sztárok--Fiesta-botrány: Knapik Tamás állítja, Csordás Tibi miatt ivotthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-fiesta-botrany-knapik-tamas-allitja-csordas-tibi-miatt-ivott.htmlAz egykor nagysikerű Fiesta zenekar tagjai évek óta harcban állnak egymással, Knapik Tamás pert is indított Csordás Tibor ellen, hiszen állítása szerint jogtalanul használja a zenekar nevét. A zenész elárulta, Tibi életmódját akkoriban sem lehetett bírni, még ő is piált miatta. TV + SztárokOrigoRose McGowen 10 év börtönt is kaphat drogbirtoklás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180612-rose-mcgowen-10-ev-bortont-is-kaphat-drogbirtoklas-miatt-birosag.htmlRose McGowen nehéz helyzetbe került: drogbirtoklásért akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. TV + Sztárok--Varga Iza csodálatosan néz ki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180612-varga-iza-csodalatosan-nez-ki-foto.htmlVarga Izától nagyon távol áll a magamutogatás, de a sugárzó szépsége és csodálatos alakja az egyszerű, visszafogott fotókon is látszik. A rajongók is észreveszik! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.