Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszas posztban fejtegeti a véleményét.

Kállay-Saunders András legutóbbi Facebook posztjában a magyar zenéről ír. Az énekes a hazai zenét fűszerek nélküli csirkemellhez hasonlítja, és azt is kifejtette, miért gondolja úgy, hogy a "sz@rra van igény".

A fenti posztot követően aztán mégegyet közzé tett:

Ezek megőrültek: Győzike bepisilt ugrálás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-gyozike-bepisilt-ugralas-kozben-a-tv2-ezek-megorultek-musoraban.htmlA TV2 Ezek megőrültek műsorában Győzike kicsit bepisilt a trambulinon ugrálva. A kínos esetet a showman maga vallotta be. TV + SztárokRTLKLUBBerki kislánya elfogadta Mazsit, barátnők lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180614-berki-krisztian-kislanya-nati-elfogadta-mazsit-baratnok-lettek.htmlAhogy már megírtuk, Berki Krisztián és kedvese, Mazsi mielőbb össze szeretnék kötni hivatalosan is az életüket, és mihamarabb közös babát is szeretnének. Azt azonban tudni, hogy Krisztián imádja kislányát, Natit. Most az is kiderül, hogy milyen gyermeke és Mazsi viszonya. TV + Sztárok--Családi büféjükben mosogatott a Barátok előtt Kiss Ramónahttp://www.life.hu/sztarok/20180609-csaladi-bufejukben-mosogatott-a-baratok-elott-kamaszkent-kiss-ramona.htmlKiss Ramóna az RTL Klub Reggelijében mesélte el, hogyan került be a népszerű sorozatba, a Barátok köztbe. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjének igaz történetehttp://www.life.hu/sztarok/20180614-liptai-claudia-es-pataki-adam-eskuvojenek-igaz-tortenet.htmlLiptai Claudia és Pataki Ádám titkos esküvőjéről egyre s másra jelentek meg cikkek az elmúlt héten. A műsorvezető a Storynak mesélt a nagy napról és az Instagramján is reagált a róla szóló írásokra. Most kiderült, hogy miként sikerült a nagy nap, és az is, hogy nem sok kellett ahhoz, hogy elmaradjon a lagzi. TV + SztárokOrigoAz Instagramon bölcselkedik Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20180609-a-instagramon-bolcselkedik-gaspar-gyozo-gyozike.htmlGyőzike nagyon aktív a közösségi oldalain, és időről időre megosztja gondolatait köcetőivel. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsernus Imre megmutatta igazi arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20180606-csernus-imre-megmutatta-igazi-arcat-interju.htmlDr. Csernus Imre most nem másokról, hanem saját magáról írt egy könyvet, amelyben kendőzetlenül és tabuk nélkül kitér arra is, neki "milyen hangok szólnak a fejében", valamint megismerhetővé tette igazi arcát. A Life.hu a jelenlegi életéről kérdezte a híres pszichiátert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.