Elárulta, mikor szeretne gyermeket Király Linda

anyaság családalapítás Király Linda család gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda munkájáról, gyermekkoráról beszélt Joshi Bharat műsorában, és azt is elárulta, hogy mikor szeretne gyermeket. 

Hét éve van együtt kedvesével Király Linda - árulta el Joshi Bharat műsorában, ahol beszélt munkájáról, az utazásokkal teli gyermekkoráról, de a családalapítás is szóba került.

"Feltétlenül szeretnék nagy családot, csak még nem jött el az ideje" - mondta Király Linda. "Hiszünk abban, hogy mindennek eljön az ideje. Nem tervezzük, megtörténik, amikor megtörténik. Mindig is ilyenek voltunk, próbáljuk kiélvezni a pillanatot" - tette hozzá az énekesnő.

Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Liptai Claudia a legjobb emberhez ment hozzá: Pataki Ádám tud vele bánnihttp://www.life.hu/sztarok/20180615-liptai-claudia-a-legjobb-emberhez-ment-hozza-pataki-adam-tud-vele-banni.htmlLiptai Claudia a hétvégén ment hozzá ahhoz a férfihoz, akit már nagyon régóta keresett. A színésznő hangulatingadozásait, és heves természetét eddig senki nem tudta elviselni, vagy kezelni, Pataki Ádám azonban igen. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.