Először készül azonos neműek esküvőjére a királyi család

esküvő azonos nemű házasság királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle után újabb esküvőre készül a királyi család. Nem is olyan régen egyikük bevallotta, hogy homoszexuális, ő készül most oltár elé állni partnerével. 

A Dailymail cikke szerint II. Ezsébet királynő unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten néhány évvel ezelőtt beimserte, hogy saját neméhez vonzódik. A férfi azt is elmondta, hogy házassága nagy részében problémái voltak ezzel, mégis úgy tekint vissza az esküvőjére, mint élete legszebb napjára.

Mostani párjával, James Coyle-lal egy svájci síelés alkalmával találkozott. Volt felesége, Penny boldog, hogy férje megtalálta a társát, ő fogja oltárhoz kíséri a nagy napon a birtokon lévő kápolnában.

Erzsébet királynő unokatestvére melegházasságra készül Forrás: Getty Images
Anyatejet fejő feleségéről, Chrissy Teigenről posztolt John Legendhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-anyatejet-fejo-felesegerol-chrissy-teigenrol-posztolt-john-legend.htmlAnyatejet fejő feleségéről posztolt közösségi oldalán John Legend. TV + Sztárok--Így ünnepelték a magyar sztárok az apák napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-unnepeltek-a-magyar-sztarok-az-apak-napjat.htmlAz apák is megérdemlik, hogy legyen egy nap, ami róluk szól, és a 20. század eleje szerencsére óta van is. Június harmadik vasárnapján a borostás hősöket ünnepeljük, amiről természetesen a hazai sztárok sem felejtkeztek el. Mindannyian megható fotókkal köszöntötték az apukákat, akik bearanyozzák a gyermekeik életét. Természetesen Liptai Claudia, Farkasházi Réka és Ördög Nóra is megemlékeztek férjeikről, de Manker sem hagyta ki Kasza Tibi köszöntését, bár ő még csak leendő apuka. TV + SztárokOrigoThomas Markle először adott tévéinterjút az esküvő ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180618-thomas-markle-eloszor-adott-teveinterjut-az-eskuvo-ota-meghan-harry.htmlElőször adott tévéinterjút Thomas Markle azután, hogy lánya, Meghan férjhez ment Harry herceghez. TV + Sztárok--Justin Bieber és Haiely Baldwin New York utcáin csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-justin-bieber-es-hailey-baldwin-new-york-utcain-csokolozott.htmlMár bizonyíték van arra, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin együtt járnak. Egy szemfüles járókelőnek sikerült videóra venni, ahogyan New York utcáin csókolóznak. TV + Sztárok--Kiszel Tünde egy hajón mutatta meg melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-kiszel-tunde-egy-hajon-mutatta-meg-melleit-foto.htmlKiszel Tünde ismét megmutatta, mennyire gömbölyödnek az idomai: durva dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoMC Hawernek rengeteg az adóssága, de most vásárolt egy luxusautóthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-mc-hawernek-rengeteg-az-adossaga-de-most-vasarolt-egy-luxusautot.htmlMC Hawer szenvedélybetegsége idején komoly adósságokba verte magát, a törlesztőrészleteket azóta is nyögi. Ennek ellenére nem tudott nemet mondani egy luxusautóra, megvásárolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.